Betmasters

Ρίσκο με την παράταση στο Ελλάδα-Κροατία!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο παράτασης στον τέταρτο αγώνα της Εθνικής στο Παγκόσμιο μπάσκετ, αναμένοντας δύσκολο βράδυ για την Ελλάδα και απολύτως μοιρασμένο παιχνίδι.

Απ΄ όσα ματς έχουν γίνει ως τώρα στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας μονάχα η Κροατία με τις Φιλιππίνες έχουν παίξει παράταση, χωρίς να προσμετράμε την παρούσα αγωνιστική της Τετάρτης (3/9). Μπορεί να προκύψει εντός της ημέρας και πριν το ματς της Ελλάδας στη Σεβίλλη, αλλά ως την Τρίτη (2/9) πέραν της νίκης της ομάδας του Γιάσμιν Ρέπεσα απέναντι στους Ασιάτες, με 81-78 (κανονική διάρκεια 71-71) δεν υπάρχει άλλη ισοπαλία στο 40λεπτο.

Για τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη η νίκη σημαίνει πρώτη ή δεύτερη θέση, μια και η πρόκριση έχει ήδη σφραγιστεί. Το σίγουρο είναι πώς δεν κάνει η δεύτερη και η τέταρτη, η οποία θα φέρει την Ισπανία στους «8» ή στους «16» αντίστοιχα! Όπου εκεί, με γνώμονα τη λογική, τελειώνουν όλα. Για την Κροατία ανοικτή είναι από την πρώτη έως και την τέταρτη θέση του δεύτερου ομίλου, επομένως γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι. Το ζήτημα είναι πώς η Ελλάδα παίζει το πρώτο ευθέως ανταγωνιστικό ματς στο θεσμό.

Ακόμη κι αν στο Παγκόσμιο μπήκαμε με wild card, χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει αγωνιστικά την πρόκριση, «εμπόδια» τύπου Σενεγάλης, Φιλιππίνων και Πουέρτο Ρίκο για μία ομάδα που θέλει οκτάδα δεν μπορούν να θεωρηθούν ψηλά. Η ήττα των Κροατών από τη Σενεγάλη δεν κάνει τους Αφρικανούς μεγαλύτερο μέγεθος, μια και είναι στη φύση των πρώην Γιουγκοσλάβων το καλύτερο και το χειρότερο. Ποιός αποκλείει να μας κερδίσουν απόψε και μάλιστα εύκολα; Ουδείς που γνωρίζει τα στοιχειώδη για το σπορ.

Ο Τόμιτς είναι μέσα στους τρεις καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη, υπάρχουν επικίνδυνοι «εργάτες» τύπου Σίμον που αν τους μπουν τα σουτ «αντίο ζωή», δεν μιλάμε για Ζόριτς, Σάριτς και Μπογκντάνοβιτς οι οποίοι είναι λίαν επικίνδυνοι! Η Ελλάδα σαφέστατα κι έχει το μηχανισμό να φθάσει στη νίκη, αλλά είναι μειονέκτημα για το ματς αυτό το «τρία στα τρία» και το εύκολο πρόγραμμα της έναρξης. Διότι ο αντίπαλος έχει «φάει» την πρώτη ψυχρολουσία και το μόνο σίγουρο είναι πώς θα έχει το μαχαίρι στα δόντια. Από τα ματς που θα κριθούν οριακά, γι΄ αυτό βάζουμε στη στοιχηματική κουβέντα την παράταση με την οποία μπορούμε να πάρουμε πολλά με λίγα! Ως σημείο πάμε στο «διπλό» με το χάντικαπ στους Κροάτες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

744. ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (+1,5): 2 (1,80)

744. ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Χ (16,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x