Πόλο

Ρίχνονται στη μάχη της Ευρωλίγκας Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη

Οι γυναικείες ομάδες πόλο Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης ξεκινούν την Παρασκευή την προσπάθεια διάκρισης στη φετινή Ευρωλίγκα, μέσω των προκριματικών.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι οι «οικοδέσποινες» του ομίλου τους στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και στην πρώτη αναμέτρηση την Παρασκευή στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν τη Λιλ. Το Σάββατο θα κοντραριστούν με την Ντουναϊσβάρος στις 17:30 και την Κυριακή στις 12:00 με την Ουτρέχτη.

Ο Χάρης Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση στις τρεις αναμετρήσεις. Ο ίδιος τόνισε πως: «Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την Παρασκευή. Ξεκινάει μια καινούργια ευρωπαϊκή περιπέτεια για εμάς και ελπίζω να εκπληρώσουμε το στόχος μας, που είναι να βρεθούμε πάλι στο Final 4 της Ευρωλίγκας και να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε 100% έτοιμοι, αφού τις δυο εβδομάδες που προηγήθηκαν είχαμε πολλά προβλήματα με ιώσεις και έλειπαν πολλά κορίτσια από την προπόνηση. Σήμερα, νομίζω ότι είναι η πρώτη μέρα που είμαστε όλοι μαζί. Ωστόσο, πιστεύω ότι η ποιότητά μας είναι τέτοια που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Ο πρώτος στόχος χρονικά είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, που θα μας δώσει μια πιο εύκολη κλήρωση και, στη συνέχεια, να δώσουμε ξανά το "παρών" στο Final 4 της Ευρωλίγκας».

Πιο δύσκολη θεωρείται η αποστολή της Βουλιαγμένης στον όμιλο του Σαμπαντέλ, όπου θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» και τις Χάντι Μανσίσκ και Βαζούτας. Ο πρώτος αγώνας είναι την Παρασκευή στις 20:45 με τις Ουγγαρέζες και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις το Σάββατο (17:30) με τις Ρωσίδες και την Κυριακή (12:15) με τις Ισπανίδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x