Super League 2

Ρόβας: «Δύσκολη συνέχεια»

Στην επίδραση που είχαν οι αλλαγές στην επίδοση της ΑΕΚ στάθηκε ο Βασίλης Ρόβας μετά τη νίκη επί του Φωστήρα, σχολιάζοντας και την συνέχεια που περιμένει την «Ένωση».

Τους τρεις βαθμούς πρέπει να κρατήσει η ΑΕΚ απ’ τη σημερινή της νίκη επί του Φωστήρα, όπως σχολίασε ο Βασίλης Ρόβας μετά το τέλος του ματς.

Ο 30χρονος μέσος των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του, αλλά και τις αλλαγές που επηρέασαν την απόδοση στο πρώτο μισό του ματς, ενώ σχολίασε και την δύσκολη συνέχεια της ομάδας του.

«Θέλω να πω, αρχικά, περαστικά στον Κορδέρο. Εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να είναι γρήγορα κοντά μας. Κρατάμε σήμερα τους τρεις βαθμούς. Μας επηρέασαν οι αλλαγές, αλλά όταν δεν έχεις αγωνιστικό ρυθμό συμβαίνει αυτό. Το περίμενα... Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και ήρθε αυτό το σκορ. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια, πρέπει να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής και να κάνουμε ήρεμες γιορτές», ενώ σχολίασε και το ότι έπαιξε ως δεξί μπακ λέγοντας:

«Δεν ήταν εύκολο. Κοιτάω να δουλεύω σκληρά. Αυτό κάνω μαζί με τον προπονητή του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x