Ιταλία

Ρόμα σαν… πρωταθλήτρια! (video)

Κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο να προλάβει. Ακόμη όμως κι αν δεν αναδειχθεί πρωταθλήτρια, η Ρόμα συνεχίζει να παίζει σαν τέτοια! Καθαρίζοντας 2-0 τη Μίλαν και μειώνοντας τη διαφορά απ’ τη Γιουβέντους.

Την αίσθηση ότι… αν είχε 4-5 αγωνιστικές ακόμα θα δημιουργούσε σοβαρούς κλονισμούς στη βεβαιότητα της Γιουβέντους ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, συνέχισε να τροφοδοτεί η Ρόμα!

Με μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση, οι «τζιαλορόσι» δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα ούτε απέναντι στην (επίσης φορμαρισμένη) Μίλαν. Και καταφέρνοντας να τη λυγίσουν με σχετική άνεση (2-0), παρέμειναν… ενοχλητικοί για την πρωτοπόρο.

Η γκολάρα του Πιάνιτς λίγο πριν το ημίχρονο (όταν παραλίγο να περάσει και τον Ζέεντορφ) έλυσε τα πόδια των Ρωμαίων. Κι αφότου ήλεγξαν απόλυτα το ματς, τους επέτρεψε να το καθαρίσουν οριστικά στο 65’ (όταν ο Ζερβίνιο εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Αμπιάτι σε σουτ του Τότι).

Έτσι, η Ρόμα μείωσε εκ νέου την απόστασή της απ’ τη Γιουβέντους στους πέντε πόντους. Με το εύκολο πρόγραμμα της «Κυρίας» να μην επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή, αλλά ικανή μια γκέλα στα δυο ματς που έχει ως τότε για να γίνει… μύλος το μεταξύ τους ντέρμπι την προτελευταία αγωνιστική.

Όσο για τη Μίλαν, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί πέντε νικών που έτρεχε μέχρι σήμερα και εύχεται πλέον να μη νικήσει η (ισόβαθμη) Πάρμα στην έδρα της Κάλιαρι, ώστε να μη χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για μια θέση στην Ευρώπη.






Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 25/4

Ρόμα-Μίλαν 2-0
(43’ Πιάνιτς, 65’ Ζερβίνιο)

Σάββατο, 19/4

Μπολόνια-Φιορεντίνα (19:00)
Ίντερ-Νάπολι (21:45)

Κυριακή, 27/4 (16:00)

Βερόνα-Κατάνια (13:30)
Κάλιαρι-Πάρμα
Λιβόρνο-Λάτσιο
Σαμπντόρια-Κιέβο
Τορίνο-Ουντινέζε
Αταλάντα-Τζένοα (21:45)

Δευτέρα, 28/4 (21:45)

Σασουόλο-Γιουβέντους


Η επόμενη αγωνιστική (36η)

Κυριακή, 4/5 (16:00)

Κατάνια-Ρόμα
Κιέβο-Τορίνο
Τζένοα-Μπολόνια
Πάρμα-Σαμπντόρια
Ουντινέζε-Λιβόρνο
Μίλαν-Ίντερ (21:45)

Δευτέρα, 5/5 (21:45)

Λάτσιο-Βερόνα (20:00)
Γιουβέντους-Αταλάντα (22:00)

Τρίτη, 6/5

Φιορεντίνα-Σασουόλο (20:00)
Νάπολι-Κάλιαρι (22:00)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x