Champions League

Ρομπέρτο: «Χάσαμε από μια χειρότερη ομάδα»

Το ακυρωθέν γκολ του Μήτρογλου και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μανιάτη «μονοπώλησε» τις συζητήσεις στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, όπως είπε ο Ρομπέρτο που δεν έξαψε για δικαιολογίες για την ήττα.

Πικραμένος απ’ τον τρόπο που ηττήθηκε ο Ολυμπιακός στη Σουηδία εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο, που δεν έξαψε δικαιολογίες για τις δύο αμυντικές αδράνειες και δεν επεκτάθηκε για τα διαιτητικά παράπονα των «ερυθρολεύκων», δίνοντας σύνθημα ανάκαμψης για τη συνέχεια του Champions League.

«Χάσαμε από μια ομάδα που δεν είναι καλύτερή μας. Δεν μοιάζει δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαν κάποιες καλές στιγμές που έδειξαν ανώτεροι, προσέχοντας την άμυνά τους, αλλά μέχρι εκεί. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για δύο φάσεις. Το γκολ του Μήτρογλου που πιστεύουμε πως δεν ήταν οφσάιντ και αυτή του Μανιάτη που ήταν πέναλτι. Δεν θέλουμε να τα προβάλλουμε, όμως, αυτά σαν δικαιολογία. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλά, να προσπαθούμε και να νικάμε ακόμα κι αν κάποια απόφαση του διαιτητή δεν είναι σωστή».

Για την φάση του πρώτου γκολ που δέχθηκαν οι Πειραιώτες: «Ήταν μια κακή μπαλιά, μια ανοησία από μέρους μας στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτή τη φάση, καθώς έχουμε άλλα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου στη Σουηδία: «Ακόμα μια φορά οι φίλοι μας ήταν στο πλευρό μας, όπου κι αν παίζουμε εντός κι εκτός Ελλάδας. Λυπάμαι που δεν τους ανταποδώσουμε σήμερα, αλλά ο μόνος τρόπος είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να μείνουμε ενωμένοι».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους, είπε: «Τώρα όλες οι ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς, απομένουν τέσσερα παιχνίδια και είναι σα να παίζουμε απ’ το μηδέν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x