Ισπανία

Ρονάλντο: «Δεν είμαι μνησίκακος, αυτά είναι για τους ηττοπαθείς»

Δυνατός για να ανταποκριθεί στην κριτική που ασκείται από διάφορους ανθρώπους δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τόνισε πως «κανείς δεν πρόκειται να με επηρεάσει ή να με βλάψει».

Η μνησικακία είναι για τους ηττημένους, όπως δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για το αν με τα γκολ που πέτυχε στο χθεσινό φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι απάντησε στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι εκείνον που τον ενδιαφέρει είναι μόνο η ομάδα του και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του κοιτούσε τον πάγκο της, και όχι εκείνον της Τσέλσι που ήταν ο 50χρονος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του ματς

Για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τσέλσι:

«Πάντα μιλάω στο γήπεδο. Ό,τι ακούγεται για εμένα δεν πρόκειται να με επηρεάσει ή να με βλάψει. Πιστεύω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα»

Για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το πρώτο γκολ που πέτυχε και αν απευθυνόταν στον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Κοίταξα τον πάγκο της ομάδας, όχι εκείνον της Τσέλσι. Δεν χαιρετηθήκαμε με τον Μουρίνιο, αφού δεν συναντηθήκαμε. Πρέπει να ήταν με το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι. Πάντως, δεν είμαι μνησίκακος. Τέτοιου είδους ζητήματα είναι για τους ηττοπαθείς».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει ακόμα η Ρεάλ:

«Υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να βελτιώσουμε, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα το διαπιστώσετε. Ελπίζω φέτος να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το δέκατο Champions League. Η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη. Πάντως, σήμερα ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά με βοήθησε για να πετύχω τα γκολ, κάτι που είναι η δουλειά μου. Καλύτερα να συνεχίσουμε τη δουλειά τώρα που είμαστε στην προετοιμασία».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x