Champions League

Ρονάλντο: «Δεν μπορούσα να μην παίξω»!

Στην παραδοχή ότι δεν ήταν 100% έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης για να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από την κατάκτηση του τροπαίου από τη Ρεάλ

Δεν θα μπορούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην αγωνιστεί στον τελικό του Champions League, παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο, όπως παραδέχθηκε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετά την κατάκτηση του δέκατου τροπαίου από την «βασίλισσα» στην ιστορία της.

«Σήμερα (χθες), ναι, αναγκάστηκα, αλλά όταν πρόκειται να παίξεις σε έναν τελικό Champions League οφείλεις να αναγκαστείς. Το αξίζει. Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά νομίζω ότι σε μία εβδομάδα θα είμαι μια χαρά», τόνισε ο διεθνής άσος εν όψει της συμμετοχής του με την εθνική Πορτογαλίας στο προσεχές Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Παίξαμε καλύτερα από εκείνος στα 90 λεπτά του αγώνα. Θα ήταν άδικο αν η Ατλέτικο έπαιρνε το τρόπαιο. Ήταν κρίμα που καταφέραμε και σκοράραμε μόνο μετά τα 90 λεπτά. Η Ρεάλ άξιζε να κατακτήσει τον δέκατο τίτλο στην ιστορία της. Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή πλέον είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο έκανε τον απολογισμό της φετινής σε συλλογικό επίπεδο: «Ήταν φανταστική χρονιά. Κατακτήσαμε το Κύπελλο και το Champions League, πήρα το Χρυσό Παπούτσι και έσπασα το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στο Champions League. Δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά φέτος».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x