Ισπανία

Ρονάλντο: «Περίεργη η κατάσταση με τον Κασίγιας»

Στον έντονο ανταγωνισμό που έχει με τον Ντιέγκο Λόπεζ απέδωσε την υπόθεση με τη συμμετοχή του Ίκερ Κασίγιας στο βασικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο.

Ο έντονος ανταγωνισμός με τον Ντιέγκο Λόπεζ είναι η αιτία που ο Ίκερ Κασίγιας έχει βρεθεί εκτός ενδεκάδας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ρονάλντο. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος, στο πλαίσιο εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου, τόνισε σχετικά με τον Γκάρεθ Μπέιλ, πως τα λεφτά κάνουν τα πάντα πιο εύκολα ενώ φάνηκε σίγουρος πως Μέσι και Νεϊμάρ δεν θα έχουν πρόβλημα στη συνεργασία τους στη Μπαρτσελόνα.

«Η κατάσταση με τον Κασίγιας είναι πολύ περίεργη γιατί ποτέ δεν είχε τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία αλλά και ο Ντιέγκο είναι πραγματικά πολύ καλός», είπε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο και εν συνεχεία αναφερόμενος στον Γκάρεθ Μπέιλ τόνισε: «Ελπίζω να κάνει μια καλή σεζόν. Όταν έχει χρήματα γίνονται όλα πιο εύκολα, αλλά παίζει πάντα ρόλο και η ποιότητα του παίκτη και όχι μόνο η αξία του».

Τέλος σχετικά με το δίδυμο Μέσι – Νεϊμάρ, δήλωσε: «Πιστεύω ότι μπορεί να καταλάβει καλά ο ένας τον άλλο. Θα έχουν σίγουρα κάποιες δυσκολίες στην αρχή αλλά μετά παιχνίδι με παιχνίδι θα αποδίδουν καλά και οι δύο μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x