MOTO GP

Ρόσι: «Μου έκλεψαν το πρωτάθλημα»

Στο επεισοδιακό περυσινό φινάλε του πρωταθλήματος MotoGP αναφέρθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος χωρίς υπεκφυγές, υποστήριξε πως Μάρκεθ και Λορένθο του έκλεψαν τον τίτλο.

Ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον τίτλο της περασμένης σεζόν στο MotoGP ο Βαλεντίνο Ρόσι που επανέφερε το θέμα στην επιφάνεια τέσσερις αγώνες πριν την ολοκλήρωση του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ο «Γιατρός» έχει βρεθεί στη 2η θέση, με τη μόνη διαφορά ότι τότε κυνηγούσε τον Λορένθο ενώ τώρα τον Μάρκεθ, αλλά το θέμα είναι πως σύμφωνα με τον Ιταλό οι δυο τους ενεργούν από κοινού εναντίον του.

«Πέρυσι μου έκλεψαν τον τίτλο. Κανείς δεν ξεχνά τι μου έκαναν. Όταν έχεις 320 βαθμούς, όπως είχα συγκεντρώσει εγώ, εννιά φορές στις 10 παίρνεις το πρωτάθλημα. Δυστυχώς, όμως αυτό δεν συνέβη. Όλα όσα συνέβησαν στους τελευταίους αγώνες ήταν απίστευτα και η συμπεριφορά του Μάρκεθ σκανδαλώδης. Ο τίτλος του Λορένθο χάνει την αξία του λόγω τέτοιων γεγονότων», τόνισε σε συνέντευξή του ο Ρόσι ο οποίος βρίσκεται 52 βαθμούς πίσω από τον αντίπαλό του και έχει λιγοστές πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x