MOTO GP

Ρόσι: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό»

Στην εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών.

Με έξι αγώνες να απομένουν για την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, ο Βαλεντίνο Ρόσι βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, 26 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ενώ υπολείπεται 17 βαθμούς από τον δεύτερο Μαρκ Μάρκεθ και 13 από τον teammate του, Μάβερικ Βινιάλες. Επίσης, ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, βρίσκεται εννιά βαθμούς πάνω από τον Ντάνι Πεντρόσα.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι σε δηλώσεις που έκανε για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος, το χαρακτήρισε συναρπαστικό, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξανασυμβεί να διεκδικούν το πρωτάθλημα πέντε αναβάτες, με μόνο έξι αγώνες να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος.

«Είναι κάτι ξεχωριστό. Συνήθως για τον τίτλο παλεύουν δύο τρεις ή το μέγιστο τέσσερις αναβάτες, αλλά φέτος είμαστε πέντε που παλεύουμε για το πρωτάθλημα», είπε ο Ρόσι.

Ο αναβάτης της Yamaha αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που έχει να κατακτήσει τον όγδοο τίτλο του στο MotoGP, τονίζοντας ότι: «Βρίσκομαι 26 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, που δεν είναι μεγάλη διαφορά, καθώς απομένουν έξι αγώνες, αλλά είναι δύσκολο για εμένα. Δεν είμαι αρκετά δυνατός στους τελευταίους γύρους των αγώνων, ώστε να μπορέσω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x