Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ρούντι: «Όποιος θέλει να ''πηδήξει'' από το τρένο»

Εμφανώς απογοητευμένος από τη δεύτερη ήττα της Ισπανίας ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ, μετά τον αγώνα κόντρα στη Βραζιλία, ο οποίος, όμως, δε χάνει την πίστη του για τη συνέχεια.

Προβληματισμένος και απογοητευμένος ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ μετά την ήττα της Ισπανίας από τη Βραζιλία (66-65), όμως, δε χάνει την πίστη του πως οι «φούριας ρόχας» μπορούν να συνεχίσουν αξιοπρεπώς τον αγώνα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, λέγοντας: «Τώρα είναι η στιγμή, όποιος θέλει, να πηδήξει από το τρένο. Το καλό είναι πως όλοι συνεχίζουμε και όλοι μαζί θα παλέψουμε».




Επίσης, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε στα ισπανικά μέσα πως μπορούν αυτός και οι συμπαίκτες του να κάνουν το «3 στα 3» στα εναπομείναντα παιχνίδια.

«Δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση, όμως και τέσσερα χρόνια πριν, είχαμε υποστεί ήττες, όμως προχωρήσαμε και πήραμε το αργυρό μετάλλιο. Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x