Επικαιρότητα

Ρουμάνος έκλεψε... άγαλμα από μαγαζί στη Σαντορίνη

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας που βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο αγαλματίδιο και το επέστρεψαν στο μαγαζί

Ένα μικρό αγαλματίδιο, από αυτά που πωλούνται για σουβενίρ στους τουρίστες, «γυάλισε» στο μάτι ενός 29χρονου Ρουμάνου που παραθερίζει στην Σαντορίνη και το «βούτηξε» από το εμπορικό κατάστημα στο οποίο είχε μπει ως πελάτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Ωστόσο, ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας που βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο αγαλματίδιο και το επέστρεψαν στο μαγαζί. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός αλλοδαπός είχε αρπάξει την περασμένη Παρασκευή και το σακίδιο ενός Κινέζου τουρίστα, που είχε μέσα χρήματα! Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.

*** Η διάρρηξη που είχε γίνει στις 23 Φεβρουαρίου σε ένα σπίτι στη Ρόδο με λεία χρήματα, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 42χρονου Έλληνα, ο οποίος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Αρκετές ζημιές προκάλεσαν στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν ένα κατάστημα στην Ορεστιάδα δυο νεαροί Έλληνες, ένας εκ των οποίων ανήλικος, αλλά δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι από το εσωτερικό του. Οι δράστες ηλικίας 19 και 17 χρόνων έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν άμεσα.

*** Δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο Βόλο αποπειράθηκε πρωί- πρωί να διαρρήξει ένας 37χρονος Έλληνας μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν τα κατάφερε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x