Γερμανία

«Πρότυπο της Μπάγερν η Μπαρτσελόνα»

Την Μπαρτσελόνα έχει ως πρότυπο η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον πρόεδρό της Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ο οποίος δήλωσε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με τους Βαυαρούς.

Τα βήματα της Μπαρτσελόνα θέλει να ακολουθήσει η Μπάγερν Μονάχου (εξ' ου ενδεχομένως και η πρόσληψη πριν ένα χρόνο του Γκουαρντιόλα), όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε. Ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «μπλαουγκράνα» και τόνισε ότι όνειρό του είναι να κατακτήσει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θέλουμε να εφαρμόσουμε το μοντέλο της Μπαρτσελόνα. Ήταν πάντα ένα παράδειγμα για εμάς επειδή έχουν κατακτήσει αρκετές φορές το Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια», είπε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας, που στη συνέχεια εξέφρασε το όνειρό του να κατακτήσει και πάλι την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Θέλω να κατακτήσουμε και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το όνειρό μου. Πρέπει να ελαττώσουμε το χρονικό κενό μεταξύ των κατακτήσεών μας. Υπήρξε μια μεγάλη περίοδος που η Μπάγερν δεν είχε κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ και έπρεπε να περιμένουμε 25 χρόνια μέχρι την κατάκτηση του 2001. Ύστερα περιμέναμε άλλα δώδεκα μέχρι το 2013. Η Μπάγερν πρέπει θεωρητικά να το κερδίζει κάθε χρόνο. Γι' αυτό και πρέπει να βελτιώνουμε προσεκτικά το ρόστερ μας κάθε σεζόν», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x