sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μάρτιν στο sportfm.gr: «Θρύλος για τη Λεγανές ο Πέρεθ, εξαιρετική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό»

Ο ρεπόρτερ της Λεγανές στην «AS», Χάβι Μάρτιν, αναλύει μέσω του sportfm.gr τον Ρουμπέν Πέρεθ, εκθιάζοντάς τον ως ποδοσφαιριστή και άνθρωπο.

Το εγκώμιο του Ρουμπέν Πέρεθ πλέκει μέσω του sportfm.gr ο Χάβι Μάρτιν! Ο ρεπόρτερ της Λεγανές στην «AS», ενός εκ των κορυφαίων ισπανικών Μέσων, σκιαγραφεί το προφίλ του 32χρονου χαφ που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Χάβι Μάρτιν αναφέρει πως ο Ρουμπέν Πέρεθ αποτελεί έναν θρύλο για την Λεγανές, τονίζει πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής ήταν για την ομάδα και τον σεβασμό που είχαν άπαντες απέναντί του, ενώ υποστηρίζει πως έχει μεγάλη προσωπικότητα και του αρέσει να μιλάει πολύ μέσα στο γήπεδο, καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, κάνει λόγο για μια εξαιρετική μεταγραφή από πλευράς Παναθηναϊκού, λέγοντας πως είναι πρότυπο ανθρώπου αλλά και… αρχηγού!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβι Μάρτιν στον Γιώργο Τσανάκα και στο sportfm.gr:

«Εδώ στην Λεγανές όλοι τον αποκαλούν ως θρύλο, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια με τη φανέλα της Λεγανές από κάθε άλλον στην La Liga. Νομίζω έχει παίξει περίπου 118 παιχνίδια με την Λεγανές στην πρώτη κατηγορία, κάτι που δείχνει πόσο σημαντικός ήταν ως ποδοσφαιριστής εδώ. Ήρθε το 2016 και ήταν αναντικατάστατος για όλους τους προπονητές, από τον Γκαριτάνο που είναι μέχρι και σήμερα στην ομάδα αλλά και για άλλους προπονητές όπως ο Πελεγκρίνο, σίγουρα θα τον γνωρίζεις επειδή έπαιζε στην Μπαρτσελόνα αλλά ήταν προπονητής και στην Βαλένθια.



Επίσης, προπονήθηκε υπό τις οδηγίες και του Χαβιέ Αγκίρε του πρώην προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης και ήταν και για αυτόν ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει τόσο στο «6» όσο και στο «8», παίκτης που μπορεί να παίξει μπροστά από την άμυνα αλλά και να οργανώσει καλά το παιχνίδι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής τα στοιχεία του οποίου είναι συνδυαστικά, είναι καλός στο αμυντικό κομμάτι, τον θυμάμαι στην πρώτη του σεζόν στην πρώτη κατηγορία έπαιζε απέναντι σε σπουδαίους παίκτες όπως ο Μπουσκέτς και αυτόν τον βοήθησε πολύ»
, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τα χαρακτηριστικά του και την τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Λεγανές: «Έχει μεγάλη ποιότητα και ξέρει να οργανώνει σωστά το παιχνίδι, ξέρει να ανεβάζει την ομάδα στο γήπεδο, να βοηθάει στην μεταφορά της μπάλας ανάμεσα στις γραμμές αλλά και να προσφέρει στην επιθετική λειτουργία. Τώρα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας που ακούγαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο καταλαβαίναμε ότι του αρέσει πολύ να μιλάει μέσα στο γήπεδο, μίλαγε συνεχώς, συνεχώς, συνεχώς που καμιά φορά οι συμπαίκτες του του έλεγαν να σταματάει να είναι τόσο πιεστικός μαζί τους. Αλλά έτσι είναι ο Ρούμπεν, έτσι είναι η προσωπικότητά του.



Η τελευταία σεζόν ήταν λίγο πιο δύσκολη για αυτόν, είχε περισσότερες… γκρίζες στιγμές παρά φωτεινές. Έπαιξε στην δεύτερη κατηγορία με την Λεγανές, κάτι που ήταν δύσκολο για τον ίδιο. Είχε ακόμη περισσότερες ευθύνες, ήθελε να δείξει πως θα πάρει πάνω του την ομάδα και θα είναι ο ηγέτης της, ότι η κατηγορία είναι μικρή γι΄αυτόν. Κάτι που ορισμένες φορές τον έκανε να παίρνει κακές αποφάσεις μέσα στο γήπεδο».


Ο Ισπανός δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς την εξαιρετική: «Πιστεύω η αλλαγή των καταστάσεων και της χώρας θα είναι κάτι καλό γι΄ αυτόν, θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο που βρισκόταν. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έκανε μια εξαιρετική μεταγραφή και ελπίζω να έχει καλή τύχη, γιατί στην Λεγανές ήταν πάρα πολύ σημαντικός ως ποδοσφαιριστής».



Για να καταλήξει ο Χάβι Μάρτιν για τον Ρουμπέν Πέρεθ: «Είναι ένας οικογενειάρχης άνθρωπος, είναι μορφωμένος και είναι ένα πρότυπο αρχηγού, όπως ήταν στην Λεγανές αυτά τα χρόνια. Ως αρχηγός στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια είχε τον σεβασμό όλων».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x