Euro 2024

Ρούνεϊ: «Θέλω το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία»

Διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσει να οδηγήσει την Εθνική Αγγλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ.

Έχουν περάσει 47 χρόνια από τη μοναδική φορά που η Αγγλία κατάφερε να γευτεί το νέκταρ της κατάκτησης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να μπορέσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της «Γηραιάς Αλβιώνας» να πανηγυρίσει ξανά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Θέλουμε να προσπαθήσουμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε αυτό που καμιά ομάδα δεν έχει πετύχει από το 1966. Αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζουμε να τον κατακτήσουμε», δήλωσε στο site της αγγλικής ομοσπονδίας ο επιθετικός της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν ένας δύσκολος προκριματικός όμιλος, αλλά καταφέραμε να τον περάσουμε αήττητοι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την κατάληξή του» συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ρούνεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x