Επικαιρότητα

Ρουσόπουλος: Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ζητά εκλογές

«Πολλοί στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν την διακυβέρνηση Καραμανλή κλείνουν τα μάτια ακόμη και μπροστά στα προφανή» υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

«Πολλοί στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν την διακυβέρνηση Καραμανλή κλείνουν τα μάτια ακόμη και μπροστά στα προφανή» υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, από το 2000-2009, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζει, την ανησυχία του γύρω από τα εθνικά θέματα, δανειζόμενος τη ρήση του Ουίνστον Τσώρτσιλ ότι «η περιοχή μας παράγει περισσότερη ιστορία από όση μπορεί να καταναλώσει» και υποστηρίζει ότι «ένα τυχόν θερμό επεισόδιο μπορεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις».

Κατά τα λοιπά, εκτιμά ότι ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία και εκφράζει την άποψη ότι ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει, η ΝΔ «οφείλει να ζητά εκλογές». Επιπλέον, βαθμολογεί με «υψηλή βαθμολογία» τον Αλέξη Τσίπρα «στη θέλησή του να μείνει στην εξουσία».

Αναφερόμενος στο θέμα των πυρκαγιών του 2007, με αφορμή και την πρόσφατη παρουσίαση ενός βιβλίου δύο αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κάνει λόγο, για πρώτη φορά, για οργανωμένο σχέδιο ,υποστηρίζοντας ότι «ήταν ξεκάθαρη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, για τον ρόλο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις πυρκαγιές στην Ελλάδα».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x