Stoiximan Super League

Ρωσικό ενδιαφέρον για τρεις

Επίσημες προτάσεις για την απόκτηση ενός εκ των Μήτρογλου, Μανωλά και Σιόβα κατέθεσε η Τέρεκ Γκρόζνι, όμως και οι τρεις απάντησαν αρνητικά. Παραμένει όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ρώσοι να επανέλθουν.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση των Κώστα Μήτρογλου, Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα μετέτρεψε σε επίσημες προτάσεις η Τέρεκ Γκρόζνι, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο ρωσικός σύλλογος είχε κάνει κίνηση την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας ως στόχο να πάρουν έναν από τους διεθνούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Και οι τρεις, όμως, ήταν εξαρχής αρνητικοί στην συγκεκριμένη προοπτική, αφού δεν ήθελαν να αφήσουν τον Ολυμπιακό για μετακομίσουν στην Τσετσενία.

Μάλιστα, τα ποσά – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο δημοσίευμα, είναι εντυπωσιακά, αφού για τον Σιόβα φέρονται να πρόσφεραν πάνω από 2 εκατ. ευρώ και για τον Μήτρογλου και τον Μανωλά ήταν πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

Για να μπορέσουν να τους δελεάσουν πρότειναν στους «ερυθρολεύκους» πολύ δελεαστικές αποδοχές, αλλά και πάλι ήταν αρνητικοί οι τρεις παίκτες.

Παρότι εισέπραξαν ισάριθμα «όχι», όμως η Τέρεκ επανήλθε.

Εν τω μεταξύ, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι υπήρξε και άλλος ρωσικός σύλλογος, ο οποίος έκανε κρούση για τον Μήτρογλου.

Πάντα ανοιχτό παραμένει να προκύψει κάποια πρόταση από την πρώην Σοβιετική Ένωση για κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακός, εκτός του Πάουλο Μασάντο, του οποίου το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x