Stoiximan Super League

«Ρώτησε για Κονέ ο Ολυμπιακός»

Σε επαφές με τη Λιόν για τον Μπακαρί Κονέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψαν οι Γάλλοι. Ενδιαφέρον και για τον Σεμπάστιαν Ντι Μάιο της Τζένοα, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Στον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον για τον Λουίς Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα «μάτια» τους τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ιταλία. Η πρώτη περίπτωση αφορά τον Μπακαρί Κονέ της Λιόν και η δεύτερη τον Σεμπάστιαν Ντι Μάιο της Τζένοα.

Όπως αποκάλυψαν οι Γάλλοι, ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Πιερ Ισά, είχε μία επικοινωνία με τον ομόλογό του στη Λιόν, Φλοριάν Μορίς, για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο Κονέ, ο οποίος είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «λιονέ», όμως βρίσκεται στη λίστα των… αποχωρήσεων, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ουμπέρ Φουρνιέ.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Πειραιά φέρεται να ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της Τζένοα, Σεμπάστιαν Ντι Μάιο, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στον Γάλλο σέντερ μπακ, η οποία και τον ικανοποιεί, όχι όμως και την ομάδα της Γένοβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x