Κύπελλο Ελλάδας

Σα Πίντο: «Δεν μας άφησε ο διαιτητής να παίξουμε»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου είχε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά την ήττα (3-0) του Ατρόμητου από την ΑΕΚ, στο Κύπελλο.

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την ήττα (3-0) του Ατρόμητου από την ΑΕΚ, στο Κύπελλο, τόσο για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, από την οποία είχε και έντονα παράπονα.

«Σίγουρα μας κόστισαν τα ατομικά λάθη. Το θέμα είναι ότι όσο κι αν προσπαθήσαμε να παίξουμε, δεν μας άφησε ο διαιτητής είτε δείχνοντας κίτρινες κάρτες, είτε κόκκινες, είτε και πέναλτι που δεν έδωσε», δήλωσε αρχικά ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην κάμερα του OTE TV.

Για το γεγονός πως ήταν εκνευρισμένος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς: «Γενικά, ο εκνευρισμός μου ήταν από το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς, το οποίο μας καθήλωσε και παράλληλα τα χάσαμε. Σίγουρα, δεν μας βγήκαν οι ατομικές προσπάθειες, αλλά και δεν μας βοήθησε να παίξουμε την μπάλα μας η διαιτησία…».

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου αρκέστηκε στο να πει: «Δεν έχω να πω τίποτα για το ματς. Έγιναν πολλά και είμαι εγώ υπεύθυνος. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο, αλλά τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x