Stoiximan Super League

Σα Πίντο: «Ήμασταν διαβασμένοι»

Εμφανώς χαρούμενος με την νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Πλατανιά αλλά και απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στην «μάχη» της Κρήτης με αντίπαλο τον Πλατανιά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής φιλοξενούμενων Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πολύ διαβασμένη και πήρε τους τρεις πόντους.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε και για τους γηπεδούχους λέγοντας ότι τους περίμενε να πιέσουν τα πρώτα λεπτά και να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Τέλος, ο 41χρονος αναφέρθηκε και στις δυο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του τονίζοντας ότι έχουν προβλήματα αλλά τα καταφέρνουν καθώς έχουν πειθαρχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι:

«Παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι στην Κρήτη ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ. Ήταν δύο ομάδες που χρειαζόμασταν και οι δύο βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να δούμε περισσότερο πως παίζει ο αντίπαλος με πολύ οργάνωση και τακτική και περιμέναμε να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να πάμε στην κόντρα και να πετύχουμε γκολ. Δεν μπορούσαμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο, είχαμε και ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καλλονή στο Κύπελλο που παίξαμε 120 λεπτά και ήταν δύσκολο για μας».

Για το πως περίμενε τους γηπεδούχους:

«Περιμέναμε τον Πλατανιά να πρεσάρει στα πρώτα λεπτά για να πετύχει κάποιο γκολ. Κοιτάγαμε περισσότερο να κρατάμε τον χώρο μας και να μην δώσουμε χώρο στον Πλατανιά. Γνωρίζαμε πως παίζανε με μεγάλες μπαλιές στο Μπέλιτς και τον Κατάι προσπαθώντας να πάνε στο ένας εναντίον ενός και καταφέραμε να μην γίνει αυτό. Ξέραμε πως έπαιζαν και με μεγάλες μπαλιές στο Τόρες για να σπάει την μπάλα, όμως ήμασταν πολύ διαβασμένοι και δεν απειληθήκαμε».

Για το Β΄ ημίχρονο:

«Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε στο επιθετικό κομμάτι και ήμασταν το ίδιο καλά αμυντικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες και να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Ήμασταν πιο ήρεμοι και κρατούσαμε μπάλα και μπορέσαμε να πετύχουμε και δύο γκολ. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και το πετύχαμε».

Για τις δυο συνεχόμενες νίκες:

«Δουλεύω με την ίδια γραμμή και πάντα θέλω να είμαι νικητής και κοιτάω να περνάω αυτό στους παίκτες. Έχουμε λίγες επιλογές αλλά παρά τα προβλήματα προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε. Έχουμε προβλήματα με κάρτες και τραυματισμούς και με ποδοσφαιριστές νέους σε ηλικία αλλά έχουμε πειθαρχία . Θα υπάρχει και κακή μέρα αλλά κοιτάμε να προσπερνάμε τα όποια προβλήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με του ποδοσφαιριστές που είναι επαγγελματίες και ξεπερνάνε τα προβλήματα».

Για τον Πλατανιά:

«Έχω σεβασμό στον Πλατανιά και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει ειδικά κάποιους στις άκρες και στην επίθεση που εμείς δεν τους έχουμε. Σέβομαι όλες τις ομάδες με οποίαν και αν παίζουμε. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο για να κερδίσεις ότι μπορείς σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x