Stoiximan Super League

Σαβιόλα: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Ο Σαβιόλα… ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν με δηλώσεις του.

Ο Σαβιόλα… ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν με δηλώσεις του.

Ο αργεντινός σταρ έπλεξε το εγκώμιο του Μήτρογλου αναφέροντας ότι μπορεί να αφήσει στο στίγμα του σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαβιόλα:

-Για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Παρί:
«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα πολύ επικίνδυνη όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ισχυρή και είναι δύσκολο να την κερδίσει ο οποιοσδήποτε. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς σε όλη την διάρκεια του».

-Για την δυναμική της γαλλικής ομάδας:
«Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός με εκείνον και τον Μήτρογλου στα γκολ:
«Όχι δεν υπάρχει ανταγωνισμός σκοραρίσματος μεταξύ εμένα και του Μήτρογλου. Είμαστε και οι δύο επιθετικοί της ομάδας και θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Κοιτάζουμε πρώτα το καλό του Ολυμπιακού και μετά το δικό μας. Είμαι χαρούμενος που πετυχαίνει γκολ και νομίζω ότι και αυτός χαίρεται όταν σκοράρω και εγώ. Δεν είναι μόνο τα γκολ που πετυχαίνει ο Μήτρογλου, αλλά εμένα μου αρέσει και ο τρόπος που λειτουργούμε μέσα στο γήπεδο με τις κινήσεις που κάνουμε και τις πάσες μας».

-Για την άποψη που έχει για τον Μήτρογλου:
«Αυτή την στιγμή ο Μήτρογλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πετυχαίνει συνεχώς γκολ. Πρόκειται για έναν παίκτη με ποικιλία στις κινήσεις του. Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να παίξει στην Ισπανία ή την Ιταλία και είμαι σίγουρος ότι έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει και να αφήσει το στίγμα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x