Stoiximan Super League

Σαβιόλα: «Να γίνουμε μεγάλοι στην Ευρώπη»

Ενθουσιασμένος που θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και με την υποδοχή του κόσμου της ομάδας δήλωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου. «Να γίνουμε μεγάλοι στην Ευρώπη», είπε.

Έχει ζήσει πολλά στην καριέρα του, αλλά ανάμεσα στα highlights ήταν η χθεσινή αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την αντιμετώπιση αυτή, αλλά και τη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους». Ο Αργεντινός σταρ έθεσε σαν στόχο την καταξίωση του Ολυμπιακού στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

«Ήταν μία υποδοχή πολύ συγκινητική και όμορφη που δείχνει την αγάπη που έχει ο κόσμος για τους παίκτες. Ελπίζω κατά την διάρκεια της χρονιάς να μπορέσω να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη και να κάνουμε πάρα πολύ μεγάλο τον Ολυμπιακό. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνουμε μεγάλοι στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να κάνω την ομάδα μεγάλη στην Ευρώπη», τόνισε στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου.

Ο 32χρονος άσος ήξερε ήδη πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό και τώρα θα μάθει περισσότερα. «Έχω παίξει ενάντια στον Ολυμπιακό, είναι πάντα ένας ωραίος αντίπαλος για να παίζεις γιατί είναι μια ομάδα που παίζει πάντα στο Champions League και σε μεγάλες διοργανώσεις οπότε είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Καταλαβαίνω ότι είναι τιμή και πλεονέκτημα να παίζεις γι’ αυτήν την ομάδα», είπε.

Κλείνοντας, ανέφερε: «Έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω την προπόνηση και την προετοιμασία, έτσι ώστε να μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x