Euro 2016

Σάντος: «Θα είμαστε στο Euro 2016»

Βέβαιος πως η Πορτογαλία θα είναι παρούσα στο Euro 2016 δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος κατά την επίσημη παρουσίασή του. Περήφανος για τη θέση που ανέλαβε δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Περήφανος για τη θέση που ανέλαβε και βέβαιος πως θα φέρει σε πέρας την αποστολή να οδηγήσει την Πορτογαλία στο Euro 2016 δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ομοσπονδία της χώρας ως νέος προπονητής της εθνικής ομάδας.

«Ευχαριστώ την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και νιώθω περήφανος που θα υπηρετήσω τη χώρα μου. Είναι κάτι που ονειρευόμουν, πρόκειται για μια στιγμή μεγάλης χαράς για μένα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πρότζεκτ και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν και αισιοδοξώ για το μέλλον του πορτογαλικού ποδοσφαίρου», δήλωσε ο 60χρονος τεχνικός.

«Ήρθα για να βοηθήσω κι όχι να διχάσω. Όλοι μαζί θα υλοποιήσουμε αυτό το σχέδιο. Στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο, να είμαστε στο Euro 2016. Και πιστεύω πως θα είμαστε εκεί για να δώσουμε χαρά και περηφάνια στον πορτογαλικό λαό», πρόσθεσε.

Για την τιμωρία οκτώ αγωνιστικών που κουβαλά είπε πως «... δεν θα επηρεάσει ούτε τη δουλειά μου, ούτε την ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Θα το κάνω, αφού είναι και αρχηγός, αλλά θα μιλήσω και με τους άλλους παίκτες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή από το να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο».

Συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος θα είναι οι Ιλίδιο Βάλε και Ζοάο Κάρλος, ενώ ο Ζουστίνο θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων και ο Ρικάρντο Σάντος σκάουτερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x