Την πίστη του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή για βελτίωση του Απόλλωνα, επεσήμανε ο Λόρι Σαντσεζ σε συνέντευξη του στη «Sportday», τονίζοντας πως αυτό θέλει να πετύχει και ο ίδιος. Επιπλέον, ανέφερε πως ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία και στη συνέχεια να καθιερωθεί σε αυτήν.

«Μίλησα με τον πρόεδρο, τον κ. Βελλή, ο οποίος πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να έχει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και γι' αυτό ήρθα. Να κάνω τον Απόλλωνα καλύτερη ομάδα απ' ό,τι είναι σήμερα. Πάντα είναι πρόκληση να πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα και αλλάζεις περιβάλλον κι εγώ ανυπομονώ γι' αυτήν την πρόκληση. Ο αρχικός μας στόχος είναι να μείνει φέτος ο Απόλλων στη Super League και μετά να καθιερωθεί στην κατηγορία», δήλωσε ο Βορειοιρλανδός.

Για το εντός έδρας παιχνίδι με του Σαββάτου(23/11, 15:00) σχολίασε: «Δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Όπως κάθε προπονητής, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να αλλάξω πράγματα στην ομάδα. Είναι, ωστόσο, πολύ σημαντικός ο αγώνας του Σαββάτου και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ