Stoiximan Super League

«Σαφάρι» για κεντρικό αμυντικό

Έτοιμοι για παν ενδεχόμενο θέλουν να είναι στον Παναθηναϊκό, αφού ο Γκόρντον Σίλντενφελντ βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ. Δύο-τρεις περιπτώσεις στόπερ φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Νταμπίζας.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως δεν έχουν δεχθεί καμία κρούση για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, στην Κύπρο υποστηρίζουν πως ο Κροάτης στόπερ απασχολεί τον ΑΠΟΕΛ.

Την απόκτηση του διεθνούς άσου φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Γιώργος Δώνης, με την πλευρά του παίκτη να παρουσιάζεται ενήμερη για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας στο «τριφύλλι», το οποίο πληρώνει ένα μέρος του συμβολαίου του (350.000 ευρώ).

Για να συνεχίσει την καριέρα του ο Σίλντενφελντ στην Μεγαλόνησο πρέπει να το επιθυμεί πρώτα από όλα ίδιος και στη συνέχεια να τα βρουν οι δύο σύλλογοι.

Κάτι τέτοιο, όμως, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να ισχύει και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προχωρήσει αυτό το σενάριο.

Μπορεί ο Κροάτης να μην έχει ευχαριστήσει τους «πράσινους» με την παρουσία του, όμως εκείνοι επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους μέχρι το καλοκαίρι και – αν συνεχίσει τις μέτριες εμφανίσεις – τότε θα επιστρέψει στη Ντιναμό Μόσχας.

Σύμφωνα με την SportDay, ο Νίκος Νταμπίζας έχει αρχίσει ήδη έρευνα αγοράς, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί το καλοκαίρι στα μετόπισθεν.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει δύο-τρεις περιπτώσεις, παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι και ίσως το επόμενο διάστημα πάει στο εξωτερικό για να προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές.

Επίσης, είναι πιθανό να συζητήσει και το ενδεχόμενο να ενταχθεί κάποιος παίκτης από τώρα στο «πράσινο» ρόστερ, αν τελικά ο Σίλντενφελντ ζητήσει να φύγει από τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x