Επικαιρότητα

Σακελλαρίδης εναντίον Καραμανλή - Σημίτη - Μητσοτάκη

«Παρακολουθούμε συνωστισμό πρώην Πρωθυπουργών και πολιτικού προσωπικού να σπεύδουν να υπερασπιστούν το «ναι» στην πρόταση των δανειστών. Δικαίωμά τους», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εναντίον των πρόσφατων τοποθετήσεων, εν όψει δημοψηφίσματος, Καραμανλή, Σημίτη και Μητσοτάκη τάχθηκε σε νέα σημερινή του δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κύριος Σακελλαρίδης σχολίασε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του: «Παρακολουθούμε συνωστισμό πρώην Πρωθυπουργών και πολιτικού προσωπικού να σπεύδουν να υπερασπιστούν το «ναι» στην πρόταση των δανειστών. Δικαίωμά τους».

Την ίδια ώρα μίλησε για δικαίωμα του ελληνικού λαού «να αποφασίζει για την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντά του απερίσπαστος από τους εκβιασμούς και από την πρωτοφανή προπαγάνδα».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του

Παρακολουθούμε συνωστισμό πρώην Πρωθυπουργών και πολιτικού προσωπικού να σπεύδουν να υπερασπιστούν το «ναι» στην πρόταση των δανειστών. Δικαίωμά τους.

Δικαίωμα, όμως, και του λαού είναι να μην τους ξεχνά. Και να αποφασίζει για την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντά του απερίσπαστος από τους εκβιασμούς και από την πρωτοφανή προπαγάνδα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x