Ελλάδα

Σάκοτα: «Να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ»

Όχι ότι οι 7.000 στον αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν λίγοι, αλλά ο Ντούσαν Σάκοτα ονειρεύεται μια ΑΕΚ που θα γεμίζει το ΟΑΚΑ, όπως εξομολογείται στη SportDay.

Ο πατέρας του, Ντράγκαν, οδήγησε την ΑΕΚ στο τελευταίο της πρωτάθλημα. Ο Ντούσαν Σάκοτα ονειρεύεται ένδοξες στιγμές με την «Ένωση» στην επιστροφή της στην Α1 και θέλει ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, όπως εξομολογήθηκε στη SportDay μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, όπου ήταν MVP με 18 πόντους.

«Ήταν μια ιδιαίτερη, μια ιστορική μέρα για την ομάδα και κατά συνέπεια η νίκη ήταν επιτακτική. Γνωρίζαμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο από την άποψη ότι ξέραμε μόνο ατομικά τον Πανιώνιο. Μείναμε ως ομάδα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, όταν ο Πανιώνιος μάς δυσκόλεψε με την άμυνα ζώνης του ενώ πιέσαμε αρκετά στην άμυνα. Αυτό που χαρακτηρίζει την ΑΕΚ είναι η ομαδικότητα και το γεγονός ότι μείναμε ενωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε.

Όσο για το ρόλο του στην ομάδα ο 28χρονος φόργουορντ είπε: «Τα χρόνια έχουν περάσει. Γέρασα (σ.σ.: γέλια). Προσπαθώ με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα, αλλά και τους νεότερους ηλικιακά παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει σωστή καθοδήγηση με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο μαχητικό με όπλο τη συνεργασία. Αναμφίβολα υπάρχει πίεση όταν φοράς αυτή τη φανέλα, ακόμα και όταν οι στόχοι έχουν αλλάξει. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια μπορούν να καταλάβουν οι νεότεροι τι σημαίνει ΑΕΚ».

Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας του ανέφερε: «Στοίχημα είναι να κάνουμε τον κόσμο να έρχεται συνέχεια στο γήπεδο και να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ στο μέτρο του δυνατού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x