Gossip

Σαξο-φωνάρα!

Το κορίτσι είναι ταλέντο! Ξέρει να τραγουδά, ξέρει να παίζει σαξόφωνο (!) , ξέρει να προκαλεί και σίγουρα γνωρίζει τον τρόπο να σου αποσπάσει την προσοχή! Όχι; Για δοκiμάστε...

Αν μπορείτε και έχετε τα κότσια, μπορείτε να πάτε και να «παίξετε» μαζί της. Θα διαπιστώσετε από το πρώτο δευτερόλεπτο πως δεν σας «παίρνει» και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε το δικό της παιχνιδάκι.

Η Διονυσία Γεωργιάδου είναι ειδική «περίπτωση». Δεν είναι μόνο πως είναι κούκλα, δεν είναι το ό,τι ξέρει να σε «φτιάχνει» με την φωνή της, παίζει και σαξόφωνο!

Διαβάστε όσα είπε η Διονυσία Γεωργιάδου στον «Μπιλ Κλίντον (ο θεός να φυλάει)», Μιχάλη Ηλιού:

-Διονυσία, πες μας ποια είσαι και τι κάνεις...

«Είμαι η Διονυσία και είμαι πολύ καλά! Γιατί τραγουδάω και κάνω αυτό που μου αρέσει! Είμαι «τσαμπουκάς», αυθόρμητη, συναισθηματική και πάρα πολύ ακραία... Είμαι στον χωρό του τραγουδιού 8 χρόνια και εκτός αυτού παίζω και μουσική, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στο σαξόφωνο!».

-Για πες μας τι είχε ο χώρος του τραγουδιού και σε κέρδισε;

«Η αγάπη μου για τη μουσική γενικότερα με έφερε στον χώρο του τραγουδιού. Από εκεί και πέρα λάτρεψα την δημιουργικότητα, την ελευθερία και το πάθος που έχει αυτή η δουλειά και κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα».

-Όπως καταλαβαίνεις, τα περισσότερα αντρικά βλέμματα, την ώρα που τραγουδάς, είναι αλλού και συγκεκριμένα ταξιδεύουν με την φωνή σου στο κορμί σου... Τι έχεις να πεις για αυτό;

«Εννοείται πως μου αρέσει αυτό όπως και σε όλες τις γυναίκες. Με κολακεύει. Αν γυρνούσαν από την άλλη τότε θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα (γέλια)».

-Που θα σε δούμε στην νυχτερινή Αθήνα;

«Εμφανίζομαι στο Cabarret Summer (πρώην Παραλία live) σε ένα άκρως νεανικό και τρελό σχήμα με την Έρη Ζώρα και πολλούς ακόμα νέους καλλιτέχνες. Σας περιμένω όλους να περάσουμε τέλεια».

-Θέλω να μου πεις ποιο είναι εκείνο το σημείο του κορμιού σου που τρελαίνει τους άνδρες!

«Μου λένε τα μάτια μου, άλλοι τα χείλη μου και άλλοι το μυαλό μου. Αλλά μεταξύ μας δεν είμαι και πολύ σίγουρη πως το εννοούν (γέλια)».

-Οι πειρασμοί είναι πολλοί εκεί έξω... Εσύ ξεπερνάς τα όρια και φτάνεις στην αμαρτία ή προσέχεις γενικά;

«Εξαρτάται τι θεωρεί όριο ο καθένας. Έχω κάνει γενικά αμαρτίες. Αλλά είμαι καλό παιδί!».

-Τέλος, επειδή είμαστε αθλητικό site, θέλω να μου πεις ποιον αθλητή θαυμάζεις;

«Τον Κριστιάνο Ρονάλντο εννοείται. Είναι και μελανούρι! Αλλά επειδή δεν ασχολούμαι πολύ με τα αθλητικά, έμαθα πρόσφατα πως τα έχει με άλλη και στεναχωρήθηκα (γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x