Πορτογαλία

Σαλίνο: «Δεν θα έχει πρόβλημα ο Σάμαρης»

Σίγουρος πως ο Ανδρέας Σάμαρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην Μπενφίκα, λόγω της εμπειρίας που απέκτησε αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Λεάντρο Σαλίνο.

Απόλυτα έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Μπενφίκα είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Λεάντρο Σαλίνο σε ραδιόφωνο της Πορτογαλίας.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είναι σίγουρος πως ο διεθνής μέσος μπορεί να βοηθήσει τους «αετούς» στο κυριακάτικο (31/8) ντέρμπι κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς έχει εμπειρία από τέτοια ματς.

«Πιστεύω πως εάν ο Σάμαρης αγωνιστεί ως βασικός, θα τα πάει πολύ καλά. Παρά το γεγονός πως είναι νέος στην ομάδα, έχει εμπειρία από μεγάλα ντέρμπι αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και γενικά πιστεύω πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τα ντέρμπι στην Πορτογαλία. Η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μεγάλη, αλλά ο Σάμαρης μπορεί να παίξει καλά και να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Ζέσους», δήλωσε αρχικά ο Λεάντρο Σαλίνο σε ραδιόφωνο της Πορτογαλίας.

Στη συνέχεια, ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ερωτήθηκε για τη θέση που αγωνίζεται ο διεθνής μέσος: «Στον Ολυμπιακό αγωνιζόταν στην τριάδα του κέντρου, αλλά ο προπονητής μας δεν τον έβαζε καθόλου να παίζει ως “οχτάρι”. Παρ’ όλα αυτά και στην Εθνική τα πήγε πολύ καλά σε αυτή τη θέση. Ο Σάμαρης έχει εξοικειωθεί πλήρως στη θέση που παίζει τώρα, αν και μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά, άμα αγωνιστεί πιο μπροστά. Όμως, πιστεύω πως εκεί που μπορεί να παίξει πολύ καλά είναι μπροστά από την άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x