Betmasters

Σάλκε και στο... βάθος Μπιλμπάο!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη φυσιολογική νίκη των «βασιλικών μπλε» και την «ανάσταση» των Βάσκων του Βαλβέρδε.

Διαφορετικές τελείως είναι οι δύο εκτιμήσεις για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον έβδομο η Σάλκε έχει την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα για τη δεύτερη τουλάχιστον θέση, έχοντας τη Σπόρτινγκ στο Γκενζελκίρχεν και με τη νορμάλ θεώρηση των πραγμάτων πώς η Μάριμπορ θα ηττηθεί στο Λονδίνο από την Τσέλσι. Το σενάριο αυτό θ΄ ανεβάσει τους Γερμανούς στους πέντε πόντους και θ΄ αφήσει Σλοβένους στους δύο και Πορτογάλους στον ένα.

Η Σάλκε ψάχνει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, έχοντας μία ισοπαλία-επιτυχία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Τσέλσι και μία ισοπαλία-αποτυχία στην έδρα της με τη Μάριμπορ (αμφότερες 1-1). Η παρουσία του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο της θα επιδράσει θετικά, μια και μιλάμε για έναν προπονητή μετρημένο και σοβαρό που θα σουλουπώσει την άμυνα των «βασιλικών μπλε». Είναι γνώστης της διοργάνωσης και τροπαιούχος ως τεχνικός της Τσέλσι.

Στο ντεμπούτο του ο Ντι Ματέο οδήγησε σε εντός έδρας επιτυχία τη Σάλκε, με 2-0 επί της Χέρτα Βερολίνου. Σοβαρές απουσίες δεν έχει η Σάλκε, η οποία στο 1,85 (με ανοδική τιμή ο «άσος»!) αποτελεί ένα από τα καλύτερα σημεία της βραδιάς. Ο νέος προπονητής θα βελτιώσει την ψυχολογία των σούπερ σταρ των γηπεδούχων (δείτε τι γκολάρα έβαλε στη Χέρτα ο Χούντελααρ), ενώ οι Πορτογάλοι όντως προέρχονται από μεγάλο αποτέλεσμα (1-3 στο Κύπελλο) επί της Πόρτο αλλά με μόνο παίκτη «100% Τσάμπιονς Λιγκ» τον Νάνι θα είναι έκπληξη να πάρουν αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το Πόρτο-Μπιλμπάο για τον όγδοο όμιλο σαφώς και οι «δράκοι είναι πιο άνετοι με τέσσερις πόντους, ωστόσο η διαφορά τους από την ουραγό Μπιλμπάο είναι τρεις βαθμοί. Όχι μόνο θεωρητικά οι Βάσκοι έχουν ελπίδες για την πρόκριση, το ζήτημα είναι να ξεπεράσουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα. Ειδικά στο 1-1 με τη Θέλτα, αυτά έκαναν την εμφάνισή τους σε απόλυτο βαθμό σ΄ ένα παιχνίδι που μία κανονική Μπιλμπάο θα το είχε πάρει με 4-0! Ούτε καν γκολ δεν δικαιούται η ομάδα του Βίγκο, η οποία σκόραρε στην πρώτη της τελική στο στόχο.

Ο Λοπετέγκι έχει πρώτο το πορτογαλικό κλαμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η ήττα από τη Σπόρτινγκ για το Κύπελλο στο «Ντραγκάο» έβγαλε προς τα έξω μία εσωστρέφεια που δεν είναι καλός σύμβουλος ενόψει τέτοιου αγώνα. Οπότε το 1,65 πάει περίπατο! Ο Τοκέρο λογικά έμεινε εκτός αποστολής από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που πιέζεται πολύ πλέον για αποτέλεσμα. Λογικά διότι όσο έπαιξε με τη Θέλτα ήταν κακός. Πλήρη αποστολή έχουν οι Βάσκοι, που σίγουρα κάποια στιγμή θα βρουν ψυχολογία και θα ξεσπάσουν. Αρκεί να μην μείνουν πίσω στο σκορ! Διότι με τους Γαλικιάνους μπάλα έπαιξαν και μάλιστα επιπέδου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
106. ΠΟΡΤΟ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 2 (4,30)
108. ΣΑΛΚΕ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: 1 (1,85)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x