Betmasters

Σάλκε, παρά τις απουσίες

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τον «άσο» των «βασιλικών μπλε» απέναντι στο Αννόβερο, αψηφώντας τα αγωνιστικά νέα που είναι εναντίον τους.

Η επανέναρξη της γερμανικής Μπουντεσλίγκας μάς χάρισε ένα σπουδαίο ταμείο, την Παρασκευή (30/11), με τρεις κύριες επιλογές να επιβεβαιώνονται επάνω στον «άσο» της Βόλφσμπουργκ επί της Μπάγερν Μονάχου. Με την ίδια συνταγή θα πορευτούμε πάλι, επιλέγοντας δύο νίκες γηπεδούχων που θεωρούμε πώς έχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Η Σάλκε υποδέχεται το Αννόβερο, στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου (18η), γνωρίζοντας πώς στο Γκενζελκίρχεν πρέπει να συνεχίσει να είναι αξιόπιστη ώστε να είναι αυτή που θα καταλάβει την τρίτη θέση της βαθμολογίας η οποία οδηγεί απευθείας στους επόμενους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος φέτος.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο σουλούπωσε στα τέλη του 2014 αρκετά τούς «βασιλικούς μπλε», οι οποίοι με την προσθήκη του Νάσταζιτς από τη Μάντσεστερ Σίτι στο κέντρο της άμυνας έδειξαν ποιο κομμάτι του παιχνιδιού τους θέλουν να ενισχύσουν. Υπάρχουν τέσσερις απουσίες πρώτης γραμμής για τους γηπεδούχους, με τους βασικούς Φέρμαν (τερματοφύλακας), Ομπάσι (έχει παίξει ελάχιστα φέτος), Αόγκο και Ντράξλερ να είναι τραυματίες και τον παικταρά Τσούπο-Μοτίνγκ να έχει επιστρέψει πρόσφατα από το Κόπα Άφρικα και να λογίζεται αμφίβολος. Και πάλι, όμως, η παρουσία του Χούντελααρ μπροστά και η σφιχτή μεσοαμυντική γραμμή της Σάλκε είναι καλοί σύμβουλοι για τον «άσο». Απέναντι στο Αννόβερο που δεν έχει προβλήματα (πλην της αμφίβολης συμμετοχή του Ιάπωνα Κιγιοτάκε) και που εκτός έδρας είναι ομάδα, παραδοσιακά, κάτω του μετρίου.

Στο Αμβούργο-Κολωνία οφείλουμε να παραδεχθούμε τα δύο καλά των «τράγων»: Πλήρης αποστολή και μαχητικός τρόπος παιχνιδιού εκτός έδρας, όπου έχουν όσες νίκες (τέσσερις) τόσες ήττες! Παίζει καλά την κόντρα η Κολωνία και «χτυπάει» έτσι τον αντίπαλο. Το ζήτημα, όμως, εδώ είναι τι θα κάνει το Αμβούργο, που με την Ντόρτμουντ, τη Βέρντερ Βρέμης και τη Στουτγκάρδη από κάτω του δεν αποκλείεται να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού ξανά, αν δεν συνέλθει και οι προαναφερθείσες ομάδες βρουν τον εαυτό τους. Δεν υφίσταται κανένα περιθώριο εφησυχασμού και πρόκειται για must win game για τους γηπεδούχους που θα είναι ενισχυμένοι με τον επιθετικό Όλιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή και ίσως στην ενδεκάδα! Αν είχε υγιή τον Χόλτμπι ο Τσινμπάουερ θα ήταν στα υπέρ μας, αν και φέτος δεν έχει κάνει μεγάλα ματς. Ο φαν ντερ Φάαρτ έχει «βαρύνει», αλλά στις άμυνες γερμανικών ομάδων μπορεί ακόμη να κάνει πάρτι. Η απόδοση του «άσου» είναι ελκυστική και τον επιλέγουμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
157. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΩΝΙΑ: 1 (2,05)
159. ΣΑΛΚΕ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ: 1 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x