Europa League

«Σάλπι»: «Μην ‘πετάμε στα σύννεφα’»

Στην προσπάθεια «προσγείωσης» των παικτών μετά το 6-1 του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως το πρώτο γκολ έδιωξε το άγχος και έφερε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στα επόμενα ματς, πως φοβάται την κούραση για την παραγωγικότητα και ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αναλυτικά: «Τα καταφέραμε καλά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε μια ευρεία νίκη, αλλά δεν πρέπει να "πετάμε στα σύννεφα". Το ότι μπήκαν γρήγορα γκολ, αυτό μας "ξεκλείδωσε" εμάς και το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι.

Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα. Θέλουμε χρόνο και συνέχεια. Έχουμε δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε ακόμη κι αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Μακάρι ο Αθανασιάδης να διπλασιάσει τα γκολ. Είναι σημαντικό για τον Στέφανο αυτό και εύχομαι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Είναι καλό να υπάρχει παραγωγικότητα, αλλά δεν πρέπει να νιώθουμε πως αγγίξαμε τον ουρανό. Θα έρθουν πολύ δύσκολα ματς, θα αντιμετωπίσουμε και κούραση. Θα γίνουν και αλλαγές, μακάρι να παίξουμε όπως σήμερα στα υπόλοιπα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x