Euro 2016

Σαλπιγγίδης: «Η ύψιστη τιμή» (video)

Για την τιμή να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα, αλλά και να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει μια καλή αρχή στο ματς με τη Ρουμανία.

Την εκλογή του ως έναν εκ των τεσσάρων αρχηγών σχολίασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της προπόνησης της Εθνικής.

Ο έμπειρος επιθετικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέρθηκε στην επιλογή των συμπαικτών του, αλλά και στην πρώτη τους αποστολή κόντρα στην Ρουμανία.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν τα ονειρεύτηκα. Ξεκινώντας να παίζεις ποδόσφαιρο απλά θέλεις να παίζεις και να το απολαμβάνεις. Έπειτα γίνεται επάγγελμα. Έρχονται κάποια πράγματα στη ζωή σου τα οποία αντιμετωπίζεις και ευχάριστα και δυσάρεστα.

Για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχουμε αναφερθεί σε αυτό το γεγονός, είναι η ύψιστη τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα, πόσω μάλλον να με εκλέγουν οι συμπαίκτες μου ως αρχηγό και θέλω να τους ευχαριστήσω δημοσίως γι’ αυτό. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και από την άλλη μεγάλη ευθύνη να τους εκπροσωπείς -μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά- σε διαφόρων ειδών θέματα.

Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ποιος είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος. Είμαστε όλοι ομάδα, είμαστε ένα σύνολο, προσπαθούμε για τη χώρα μας να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χαρές και επιτυχίες κι ελπίζω να τα καταφέρουμε και σε αυτή την προκριματική φάση αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ρουμάνους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x