Champions League

Σάμαρης: «Το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση»

Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του και έτοιμος να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, δήλωσε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Με συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει τη νίκη απέναντι στην Μπενφίκα. Αυτό πιστεύει ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης.

Για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα: «Περιμένουμε τη Μπενφίκα πολύ βελτιωμένη. Το δεύτερο είναι ο κόσμος και το γήπεδό μας που μας δίνουν δύναμη και πλεονέκτημα σε σχέση με το ματς με την Πορτογαλία. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση. Η Μπενφίκα έρχεται για να τα παίξει όλα για όλα. Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση».

Για το τι σημαίνει ενδεχόμενη νίκη: «Το σημαντικότερο που θέλαμε να κάνουμε το μεγαλύτερο, αλλά όχι τελικό βήμα για να πάρουμε την πρόκριση. Στον Ολυμπιακό είμαστε και ξέρουμε πως ακόμα και με δέκα πόντους, έχει αποκλειστεί η ομάδα. Οι πιθανότητες φέτος είναι μαζί μας».

Για το πως βιώνει τις μέρες του στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι πως όταν παρουσιάστηκα, είπα πως θα ήθελα να φανώ αντάξια στις απαιτήσεις. Χρειάζομαι ακόμα περισσότερη δουλειά για να βελτιωθώ. Έχω βελτιωθεί και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά για να πηγαίνω καλά και να δικαιώσω τον προπονητή και τον κόσμο που με έχουν στηρίξει».

Για το πως περιμένει τους αντιπάλους: «Είναι μια ομάδα με παίκτες με ποιότητα. Είναι επικίνδυνη στην επίθεση. Πρέπει να προσέξουμε πολύ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο γιατί ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούμε να δεχτούμε γκολ».

Για το αν οι Σαβιόλα και Ρομπέρτο έχουν μιλήσει στους συμπαίκτες τους για την πρώην ομάδα τους: «Από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση, ο Σαβιόλα και ο Ρομπέρτο μας μίλησαν για την έδρα της και την ποιότητά της. Πλέον, είναι διαφορετική, όμως παραμένει μια πάρα πολύ καλή ομάδα που μπορεί να μας κάνει τη ζημιά»

Για το τι σημαίνει η νίκη επί του Παναθηναϊκού, για την συνέχεια: «Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν τόνωση για τα παιχνίδια που έρχονται. Υπερτερούμε στο πάθος, στη δύναμη, στην ένταση που έχουμε στο παιχνίδι. Έχουμε έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κώστας, έχουμε έμπειρους παίκτες, πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος έχει κίνητρο. Γενικότερα σαν ομάδα, εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, υπερτερούμε σαν σύνολο απέναντι στην Μπενφίκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x