Euroleague

Σαν Εμετέριο: «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα»

Το «πάνω χέρι» στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας έχει ο Ολυμπιακός, όπως παραδέχθηκε ο Σαν Εμετέριο, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής της Λαμποράλ Κούτσα, Φέλιξ Φερνάντεθ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον Ολυμπιακό δύο άνθρωποι της Λαμποράλ Κούτσα, η οποία θα συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων στο γκρουπ, με τον αθλητικό διευθυντή της βασκικής ομάδας, Φέλιξ Φερνάντεθ, να συμπεριλαμβάνει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στις κορυφαίες της Ευρώπης.

«Πιστεύω πως είναι ένας όμιλος που ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, αλλά από ‘κει και πέρα θεωρώ πως πρόκειται για έναν ισορροπημένο όμιλο με κάποιες ομάδες που δεν ξέρουμε, όπως είναι η Νεπτούνας και άλλες με “καυτές” έδρες, όπως είναι οι Ερυθρός Αστέρας και Γαλατασαράι. Τα εκτός έδρας θα είναι δύσκολα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε καλοί στην έδρας μας. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας, ώστε να προκριθούμε στο TOP 16 και γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά από το πρώτο παιχνίδι και να παλέψουμε κάθε λεπτό για τη νίκη», σχολίασε για την κλήρωση της Ευρωλίγκας ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φέλιξ Φερνάντεθ, είπε: «Μιλάμε για τις 24 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ειδικά στο δικό μας όμιλο, οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες, με τον Ολυμπιακό, όμως, να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει στο Final 4».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x