sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σαν σήμερα σαλπάρισε το… πειρατικό (video)

Την πρώτη της νίκη σε Euro πέτυχε πριν από 12 χρόνια η Εθνική Ελλάδας, η οποία στη συνέχεια κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Στις 12 Ιουνίου 2004 η Εθνική Ελλάδας έκανε πρεμιέρα στο Euro 2004, στο οποίο είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Πορτογαλία.

Όλοι ήταν ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή της «γαλανόλευκης» στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, όμως ο «αρχιτέκτοντας» Ρεχάγκελ και οι παίκτες του είχαν άλλα σχέδια.

inner

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε την μεγαλύτερη έκπληξη στον σύγχρονο αθλητισμό με νίκη με σκορ 2-1 επί της Πορτογαλίας.

inner

Το… πειρατικό προηγήθηκε με το σουτ του Γιώργου Καραγκούνη στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 51’ ο Άγγελος Μπασινάς ευστόχησε στο πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Πορτογάλοι μείωσαν με τον νεαρό τότε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Οι συνθέσεις

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρικάρντο, Πάουλο Φερέιρα, Αντράντε, Κόουτο, Ρουί Ζορζ, Μανίς, Κοστίνια (66’ Νούνο Γκόμεζ), Φίγκο, Ρουί Κόστα (46’ Ντέκο), Σιμάο (46’ Κριστιάνο Ρονάλντο), Παουλέτα.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Καψής, Φύσσας, Καραγκούνης (46’ Κατσουράνης), Ζαγοράκης, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος (68’ Νικολαΐδης), Χαριστέας (74’ Λάκης), Βρύζας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x