Γενικά

Σαν στο σπίτι του στη Σουηδία ο Παναθηναϊκός! (pics)

Πρωτόγνωρες στιγμές βιώνει το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στη Σουηδία για δυνατό τουρνουά που διοργανώνει η Χάμαρμπι και τυγχάνει φοβερής υποδοχής από ντόπιους και Έλληνες!

Κάτι μοναδικό βιώνει το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στη Σουηδία για να συμμετάσχει με έξι αθλητές σε τουρνουά ευρωπαϊκού επιπέδου, το οποίο διοργανώνει η Χάμαρμπι.

Η πράσινη αποστολή τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής, τόσο από τους ντόπιους στην πόλη, όσο και από τους Έλληνες που αποτελούν την Θύρα 13 Σκανδιναβίας. Μάλιστα, χθες, οι αθλητές και οι προπονητές του τριφυλλιού βρέθηκαν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Χάμαρμπι, όπου παρακολουθήσαν το ματς με την Χάκεν και δέχθηκαν θερμό καλωσόρισμα από όλο τον κόσμο, δείγμα της φιλοξενίας, αλλά και του σεβασμού που εκπέμπει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος.

inner
inner

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου

Μοναδικές εμπειρίες βιώνει το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. στη Σουηδία, όπου βρίσκεται από την Πέμπτη, προκειμένου να λάβει συμμετοχή στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Hammarby. Τόσο η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Σουηδοί στον Γιάννη Αϊδινιώτη και τους πρωταθλητές πυγμάχους του Συλλόγου μας, όσο και η οργάνωση του event είναι εντυπωσιακές.

Η Στοκχόλμη είναι γεμάτη από αφίσες της εκδήλωσης και υπάρχουν και διαφημιστικοί ηλεκτρονικοί πίνακες στους δρόμους, με το πρόγραμμα των αγώνων. Μάλιστα έχουν ήδη προπωληθεί 1.000 εισιτήρια και η ζήτηση συνεχίζεται, ενώ στο πλευρό της ομάδας μας βρίσκεται και η Θύρα 13 Σκανδιναβίας.

Ο ενθουσιασμός όλων είναι διάχυτος και η φιλοξενία από πλευράς Hammarby δεν σταματά να αποδεικνύει τον σεβασμό των Σουηδών για τον Σύλλογό μας. Το βράδυ της Πέμπτης, η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήταν προσκεκλημένη στο «Tele 2 Arena», όπου η ποδοσφαιρική ομάδα της Hammarby αντιμετώπισε την BK Hacken για το πρωτάθλημα.

Αφού προηγήθηκαν οι σχετικές ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου, που καλωσόρισαν τους αθλητές μας, ακολούθησε ανταλλαγή φανέλων και στη συνέχεια τους φιλοξένησαν στις VIP θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας και ολοκληρώνονται μετά τις 22:00, με τους πρωταθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. να αντιμετωπίζουν πολύ δυνατούς αθλητές, τους κορυφαίους στη Σκανδιναβία.

Η αγωνιστική μας ομάδα αποτελείται από τους: Θοδωρή Ριτζάκη (69 κιλά), Ανδρέα Κατζουράκη (75 κιλά), Γιάννη Κασιδόκωστα (75 κιλά), Διονύση Περδικάρη (60 κιλά), Μανώλη Παπαδόπουλο (64 κιλά) και τον μικρό Παρασκευά Καλλέα (45 κιλά)

Τα ζευγάρια των αθλητών που θα ανέβουν στο ρινγκ έχουν ως εξής:

Κασιδόκωστας - Adam Belalia

Παπαδόπουλος -Arstan Lensen

Κατζουράκης - Adam Chartoi

Ριτζάκης - Ferdaws Sahar

και Περδικάρης - Ali Yusefi

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x