Κώστας Νικολακόπουλος

Σαν Τούμπα και Λεωφόρο…

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταθέτει στο sport-fm.gr την άποψή του για την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού κι Ατρόμητου.

· Αντιλαμβάνομαι ότι στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι θα περάσουν στα ημιτελικά του κυπέλλου, παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Και καλά κάνουν, βέβαια. Ολυμπιακός είναι.

· Άλλωστε, ποδοσφαιρικά το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα για ένα γηπεδούχο στο πρώτο ματς. Περνάς και με 1-1. Δηλαδή, βάζεις ένα γκολ και μετά για να αποκλειστείς πρέπει να φας δύο. Κι ο Ολυμπιακός, ποδοσφαιρικά πάντα σχολιάζοντας, πιο εύκολο είναι να βάλει ένα γκολ στο Περιστέρι, παρά να φάει δύο.

· Από την άλλη, εγώ βλέπω μπροστά μία πολύ δύσκολη ρεβάνς. Ίσως γιατί θυμάμαι και την τελευταία φορά στην οποία ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στο κύπελλο. Πριν τρία χρόνια, από τον ΠΑΟΚ, πάλι με ισπανό προπονητή στον πάγκο, τον Βαλβέρδε τότε, με αντίπαλο ένα Έλληνα τεχνικό, τον Χάβο.

· Πάλι στο πρώτο ματς ήταν γηπεδούχος ο Ολυμπιακός κι είχε φέρει πάλι ισοπαλία, αλλά 1-1. Μάλιστα και τότε έπρεπε να είχε κερδίσει καθαρά-τρία δοκάρια είχε! Κι όπως θυμάστε, πήγε στην Τούμπα κι έχασε 1-0 κι αποκλείστηκε.

· Θα μου πείτε, τότε έπρεπε να κερδίσει για να περάσει, ενώ τώρα του αρκεί κι οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ. Σύμφωνοι. Αλλά και τότε έπρεπε να βάλει γκολ για να κερδίσει και τώρα πρέπει να βάλει γκολ για να περάσει...

· Ο δε Ατρόμητος είναι εξαιρετικά οργανωμένος αμυντικά και δεν θα κάνει το λάθος να ανοιχτεί στο Περιστέρι. Άντε να μπει δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά, μήπως ανοίξει το σκορ. Εγώ λοιπόν νομίζω ότι στον Ολυμπιακό πρέπει να τη δουν τη ρεβάνς σαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σα να παίζουν στην Τούμπα η, στη Λεωφόρο
Αν το δουν με τη νοοτροπία, «έλα μωρέ, θα αποκλειστούμε από το Περιστέρι», εγώ υπογράφω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα περάσει.

· Στον Ατρόμητο το πάνε καλά το πράγμα. Πονηρά. Ούτε μεγάλες δηλώσεις, ούτε τίποτα. Κι έχουν και καλή ομάδα κι έχουν και πρίμα διαιτησία. Εγώ, παρεμπιπτόντως, τα είχα γράψει από προχθές, δεν τα λέω κατόπιν εορτής...

· Τώρα, τα γράφω δύο εβδομάδες πριν.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x