Γενικά

Σανμαρτεάν: «Είναι αλήθεια το επεισόδιο με τον Μαλεζάνι»

Η μη συμμετοχή του σε ένα φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα ήταν ο λόγος που «ψυχράνθηκαν» οι σχέσεις του Λουτσιάν Σανμαρτεάν με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, όπως αποκάλυψε ο Ρουμάνος στον Τύπο της χώρας.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, μιλώντας στον Τύπο της Ρουμανίας, με αφορμή την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας για τη χρονιά που κλείνει.

Ο άσος της Στεάουα Βουκουρεστίου μίλησε για το «θερμό» επεισόδιο με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που προήλθε από τον αποκλεισμό του σε ένα φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα, ενώ τόνισε πως αναφέρθηκε ακόμα και στον παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα των «πράσινων», καθώς –όπως υποστηρίζει- η προτεραιότητα τότε ήταν οι Έλληνες διεθνείς…

«Τώρα είμαι πιο ώριμος, πιο ήρεμος και έχω μεγαλύτερο κίνητρο. Στο παρελθόν, στα 23 μου, ήμουν παρορμητικός και είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Τότε είχα αλλάξει χώρα και πρωτάθλημα. Πήγα στον Παναθηναϊκό και ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Πίστευα πως με το ταλέντο μου θα είχα λύσει όλα τα προβλήματα. Όμως, στην πραγματικότητα έπρεπε να ταιριάξω με όλους. Την ομάδα, τον προπονητή και τους οπαδούς. Υπήρχαν στιγμές που έχασα τη θέση μου, γιατί έπρεπε να αγωνίζονται οι Έλληνες διεθνείς και αυτό δεν μπορούσα να το δεχθώ. Ήθελα τότε κάποιον για να μου εξηγήσει και να με καθοδηγήσει», δήλωσε αρχικά ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

Στη συνέχεια, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός ερωτήθηκε για το αν αληθεύει το «θερμό» επεισόδιο με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι:

«Είναι αλήθεια. Όταν ο Μαλεζάνι ήρθε στον Παναθηναϊκός ήταν πολύ προσεκτικός και ανοικτός σε μένα. Είχαμε μία εξαιρετική σχέση, μέχρι το φιλικό με τη Ρόμα. Ήξερα πως θα έρχονταν άνθρωποι από ομάδες της Ιταλίας για να με παρακολουθήσουν και να με αποκτήσουν από τον Παναθηναϊκό, καθώς ενδιαφέρονταν για μένα. Ήμουν σίγουρος πως θα αγωνιστώ, αλλά αυτό δεν έγινε. Ούτε ένα λεπτό δεν έπαιξα. Έκανα μία χειρονομία, αυτή που κάνω όταν νευριάζω και έτσι ο Μαλεζάνι αποφάσισε να με αποκλείσει. Τώρα, κατάλαβα πως ο Μαλεζάνι ήθελε να πάρει την καλύτερη απόφαση για την ομάδα. Μετά από αυτό, κάποιοι σημαντικοί παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησαν στον πρόεδρο για μένα, καθώς μετρούσαμε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Του είπαν τότε: “Έχουμε ανάγκη τον Σανμαρτεάν, πρέπει να τον επαναφέρεις”. Για ένα μήνα έκανα ατομική προπόνηση».

Και τέλος μίλησε για την κατάληξη της υπόθεσής του: «Ο Μαλεζάνι έβαλε έναν άλλον για να μου πει ότι μπορούσα να επιστρέψω στην ομάδα. Αλλά, η περηφάνια και οι φιλοδοξίες με ανάγκασαν να είμαι πιο “ψυχρός” απέναντί του και αυτό το κατάλαβε. Πλέον, η σχέση μας δεν ήταν ίδια όπως πριν, παρά το γεγονός πως με επανέφερε στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x