Super League 2

Σαρρής: «Θαύμα αυτό που πετύχαμε»

Με θαύμα παρομοίασε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Γιώργος Σαρρής, την απευθείας άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, μιλώντας στον NovaΣπορ Fm 94,6.

Ο αμυντικός της Κρητικής ομάδας, έκανε λόγο για δίκαια άνοδο μέσα από έναν…μαραθώνιο αγωνιστικά όπως ήταν φέτος η Football League και εμφανίστηκε αισιόδοξος για καλή πορεία του Εργοτέλη και τη νέα σεζόν στα μεγάλα «σαλόνια».

Αναλυτικά, ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλης, Γιώργος Σαρρής, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6, για:

-την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα:

«Είμαστε ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε μέσα από ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα. Έναν Γολγοθά όπως ήταν φέτος η Football League. Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές. Μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος κανένας δεν μας πίστευε. Είχαμε τη τύχη να βρισκόμαστε σε μία ομάδα που ήταν χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και καταφέραμε πραγματικά ένα…θαύμα. Το ρόστερ ήραν μικρό, χωρίς μεγάλο μπάτζετ και με πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν εμπειρία».

-το ενδεχόμενο να αγωνιζόταν ο Εργοτέλης στα πλέι οφ:

«Ξέραμε όλοι ότι αν πηγαίναμε στα πλέι οφ το έργο μας θα ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν είχαμε βάθος στο ρόστερ. Υπήρχε καταπόνηση και σε σχέση με τις άλλες ομάδες θα είχαμε λιγότερες πιθανότητες. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να τα καταφέρνεις χωρίς να σε πιστεύουν οι περισσότεροι».

-την τριάδα των ομάδων που ανέβηκαν:

«Υπήρχε ένα πρωτάθλημα με πολλές αγωνιστικές και απώλειες. Υπήρχαν παιχνίδια με λάθη διαιτησίας αλλά και οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν απευθείας είναι άξια στη Σούπερ Λίγκα. Στο ημίχρονο κάποιος πήγε να μας πει τα αποτελέσματα και υπήρξε αναμπουμπούλα γιατί δεν θέλαμε να ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι. Θέλαμε εμείς να νικήσουμε και από εκεί και έπειτα να δούμε αν θα ανεβαίναμε απευθείας»

-την επόμενη μέρα και το μέλλον του:

«Όλα είναι ομορφότερα τώρα. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα στηριχθεί και του χρόνου πάνω μου. Πρέπει πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και οτιδήποτε είναι καλό στη ζωή να γίνει. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x