Πόλο

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, «γκέλα» για ΠΑΟΚ

Χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στη ΝΕΠ, ο Ολυμπιακός σάρωσε 26-2 στην Πάτρα την αντίπαλό του και διατήρησε το απόλυτο στην Α1 πόλο ανδρών μετά από 14 αγωνιστικές και την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός σάρωσε με 26-2 τη ΝΕΠ στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και διατήρησε τα απόλυτο, παραμένοντας σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας και αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση.

Κορυφαίοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Κολόμβος που πέτυχε 8 γκολ και ο Γούνας με 7.


Οκτάλεπτα: 0-5, 1-5, 1-8, 0-8

ΝΕΠ: Σπ. Καλούδης 1, Ιωαννίδης 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος 5, Ι. Φουντούλης 3, Κολόμβος 8, Μάλιαρακ 3, Γούνας 7


Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα ο ΠΑΟΚ, παραχωρώντας 10-10 στη Γλυφάδα στο Ποσειδώνιο και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανέβουν βαθμολογικά και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Το ματς είχε συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε με 7-8 και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 8-8 και προηγήθηκε 9-8 με τον Σολανάκη.

Η Γλυφάδα ξαναπέρασε μπροστά με γκολ των Παπαδόπουλου και Παπαναστασίου, αλλά ο Γιάννης Κόχειλας ισοφάρισε στο τελικό 10-10 στο 1.06 πριν από τη λήξη.

Στο 0.22 πριν από τη λήξη του τετάρτου οκταλέπτου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και με αντικατάσταση ο Θωμάκος για εξύβριση προς το διαιτητή, λέγοντάς του, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα: «Είσαι μαλ…».


Οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 2-2, 3-3

ΠΑΟΚ: Μιτελούδης 2, Κουτσιακλής 2, Ι. Κόχειλας 2, Σολανάκης 4

ΑΝΟΓ: Πρέκας 2, Αλβέρτης 3, Χατζηγούλας 2, Παπαδόπουλος 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x