Επικαιρότητα

Σάτυρος με παρελθόν παρενόχλησε μαθήτριες στην Καλαμπάκα

Τα δυο κορίτσια πάγωσαν όταν αντίκρισαν το «θέαμα», ενώ στην πλατεία που βρίσκεται δίπλα στα δύο Γυμνάσια της πόλης βρίσκονταν και μικρά παιδιά που επίσης έγιναν μάρτυρες της αηδιαστικής επίδειξης

Πριν από λίγο καιρό είχε αποφυλακιστεί ένας 55χρονος επιδειξίας, ο οποίος έβγαλε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα στην πλατεία Δημουλά της Καλαμπάκας προκαλώντας σοκ σε δυο ανήλικες μαθήτριες! Με την παρέμβαση περαστικών, όμως, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που επενέβη αμέσως.

Τα δυο κορίτσια πάγωσαν όταν αντίκρισαν το «θέαμα», ενώ στην πλατεία που βρίσκεται δίπλα στα δύο Γυμνάσια της πόλης βρίσκονταν και μικρά παιδιά που επίσης έγιναν μάρτυρες της αηδιαστικής επίδειξης. Τον σάτυρο αντιλήφθηκαν και οι γονείς τους, που τον έτρεψαν σε φυγή με φωνές και κάλεσαν αστυνομικούς οι οποίοι τον εντόπισαν λίγο πιο μακριά και τον συνέλαβαν.

Ο 55χρονος κατάγεται από περιοχή της Αττικής, αλλά είναι σεσημασμένος και για ανάλογες περιπτώσεις στα Γρεβενά. Μάλιστα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων! Ο σάτυρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και η προανάκριση ερευνά αν είχε δράσει και σε άλλες περιοχές.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x