Stoiximan Super League

Σε ανοικτή γραμμή…

Πρεσάρει τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, τη στιγμή που η Γκέτεμποργκ αποτελεί τον μεγάλο του «αντίπαλο» στη «μάχη» για τον παίκτη. Διαβάστε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί από την πρώτη στιγμή τον διακαή πόθο του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρική, οι «πράσινοι» κάνουν την οικονομική υπέρβαση και προσφέρουν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που είχαν στον σχεδιασμό, σε ότι έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του. Η υπόθεση από την αρχή δεν ήταν εύκολη, γι’ αυτό και ο Σουηδός δεν έχει «κλείσει», με τους ανθρώπους της ομάδας να πρεσάρουν τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό σύντομα να γίνει δικός τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας να ταξιδέψει στο Αμβούργο, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για την αποδέσμευση του παίκτη.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με τον επιθετικό του Αμβούργου και παρά το μπάσιμο της Γκέτεμποργκ, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 500.000 ευρώ στη γερμανική ομάδα για να τον αποκτήσει, στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» επικρατεί αισιοδοξία για θετική κατάληξη. Οι «πράσινοι» ποντάρουν στην επιθυμία του Σουηδού φορ να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Σε ότι έχει να κάνει, τώρα, με το θέμα του στόπερ, μετά και το «ναυάγιο» με τον Βαγγέλη Μόρα, τόσο με τον Σωτήρη Κυργιάκο, όσο και με τον Στάθη Ταυλαρίδη, θα γίνουν επαφές τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται, σαφώς, για δυο δύσκολες περιπτώσεις, γι’ αυτό και υπάρχουν κι άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση.

Το βάρος στην κυκλοφορία

Οι 20 παίκτες του Παναθηναϊκού, συν τον Κουτρουμπή, που συγκεντρώθηκαν χθες στην «πρώτη» στην Παιανία υποβλήθηκαν, αρχικά, σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πέρασαν εργομετρικά τεστ. Το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση, η οποία ξεκίνησε με ζέσταμα από τον γυμναστή Γιούσεφ Φος, που στη συνέχεια παρέδωσε τους παίκτες στον Στιβ Ρούτερ. Ο Αγγλος επέβλεπε τις ασκήσεις με πάσες και έδινε κατευθύνσεις. Κατόπιν, οι «πράσινοι» δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας με τον Αναστασίου.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x