Αγγλία

Σε δύο εβδομάδες αποφασίζει ο Μπέντνερ

Διορία δύο εβδομάδων ζήτησε ο Νίκλας Μπέντνερ προκειμένου να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Δανός ανήκει στην Άρσεναλ, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από το Λονδίνο.

Τη χρονιά που πέρασε δεν κατάφερε να διακριθεί παίζοντας στη Γιουβέντους ως δανεικός από την Άρσεναλ. Ο Αντόνιο Κόντε δεν έδειξε να τον εμπιστεύεται, τον χρησιμοποίησε με το… σταγονόμετρο, ενώ τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, ήρθαν να του δώσουν τη… χαριστική βολή. Ο Νίκλας Μπέντνερ επιστρέφει, λοιπόν, στο Λονδίνο με… κομμένα τα φτερά. Παρόλα αυτά παραμένει αισιόδοξος πως θα μπορέσει την επόμενη χρονιά να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, όπως φάνηκε από όσα είπε στην «EkstraBladet» της Δανίας.

«Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν καλή για μένα. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα επανέλθω στα γνωστά μου επίπεδα και θα παίξω το ποδόσφαιρο που μπορώ», υπογράμμισε ο Μπέντνερ.

Αυτό που μοιάζει βέβαιο, πάντως, είναι πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην Άρσεναλ. «Γνωρίζω πως η Άρσεναλ έχει έρθει σε συμφωνία με πέντε ομάδες για την παραχώρησή μου. Αυτό που μένει είναι να αποφασίσω εγώ σε ποια από αυτές θα καταλήξω. Πρέπει να μελετήσω κάθε μία ξεχωριστά, ώστε να πάρω την σωστή απόφαση», αποκάλυψε ο Δανός επιθετικός.

Χρονικά, η απόφαση του Μπέντνερ τοποθετείται προς το τέλος του μήνα. «Θα χρειαστώ περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου να πάρω την οριστική μου απόφαση. Θεωρώ πως μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα ξέρετε την ομάδα στην οποία θα αγωνιστώ την επόμενη χρονιά», σημείωσε ο Νίκλας Μπέντνερ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x