Επικαιρότητα

Σε ελεύθερη ζώνη θα μεταδίδονται οι σημαντικοί αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου

Η συμφωνία περιλαμβάνει τον τελικό Κυπέλλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Σε ελεύθερη ζώνη θα μεταδίδονται οι σημαντικοί αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου, τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οποίων κατέχει η εταιρεία Cytavision, μετά τη συμφωνία Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και Cyta.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου Ανδρέας Πετρίδης είπε ότι η Cyta, μετά από πρωτοβουλία της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης και δεδομένου ότι κατέχει σημαντικό μερίδιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ποδοσφαιρικών αγώνων του κυπριακού ποδοσφαίρου, συμφώνησε όπως, σημαντικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταδίδονται σε ελεύθερη ζώνη.

Η συμφωνία, συνέχισε, περιλαμβάνει τον τελικό Κυπέλλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, νοουμένου ότι κατέχει τα δικαιώματα, καθώς και δύο κρίσιμους, για την κατάταξη του κυπριακού πρωταθλήματος, αγώνες.

Ανέφερε, επίσης, ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή, στη βάση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2010/13/ΕΕ και του σκεπτικού του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις προσφυγές της UEFA και της FIFA, σύμφωνα με το οποίο, το δικαίωμα πληροφόρησης του πολίτη, είναι υπεράνω εμπορικών συμφωνιών και συμφερόντων.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x