Stoiximan Super League

Σε ετοιμότητα ο Ιβάν

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό, στον ΠΑΟΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο θέμα του νέου προπονητικού κέντρου και εκείνο της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ.

Δύο είναι τα μεγάλα εξωαγωνιστικά θέματα στον ΠΑΟΚ, πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα που συνεχίζει τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με τη SportDay, πλέον και τα δύο θέματα βρίσκονται σε κομβικό σημείο επίλυσης. Πρόκειται για είναι τα στρέμματα στον δήμο Θέρμης που θέλει να υπενοικιάσει ο Ιβάν Σαββίδης για να κατασκευάσει το αθλητικό κέντρο του «Δικεφάλου του βορρά» και το άλλο είναι τα χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Και για τα δύο ζητήματα προέκυψαν εξελίξεις τις τελευταίες μέρες, αν και σε εκείνο των χρεών πρόκειται για ένα σχέδιο της κυβέρνησης (η εφάπαξ πληρωμή του χρέους προς το Δημόσιο θα μειώνει κατά 90% τις προσαυξήσεις) που θα φανεί αν αποδεχθεί και η τρόικα.

Οριστικές εξελίξεις αναμένουμε στα μέσα Οκτωβρίου, με τον Ιβάν Σαββίδη να παρουσιάζεται να είναι σε θέση ισχύος και περιμένει νεότερα και για τα έργα στη Θέρμη.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του και εκείνο που τινάζει ότι – ιδιαιτέρα για το θέμα των χρεών – είναι πως πρέπει να κάνουν υπομονή, αφού οι υποσχέσεις μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πράξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x