Stoiximan Super League

Σε Φάληρο και Τρίπολη ο Ντάλας

Τα πρώτα του ματς από κοντά θα παρακολουθήσει στην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ο Χιου Ντάλας, ο οποίος θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη και στην Τρίπολη. Επίσης, θα μιλήσει και με τα αφεντικά των ΠΑΕ.

Στενά παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και την απόδοση των διαιτητών ο Χιου Ντάλας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και θα πάρει από κοντά μία πρώτη γεύση.

Συγκεκριμένα, ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής σκοπεύει να παρακολουθήσει από κοντά δύο από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής.

Ο Ντάλας θα βρεθεί απόψε στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, τον οποίο θα διευθύνει ο Αθηναίος Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. Αύριο θα πάει στην Τρίπολη, για τον αγώνα του Αστέρα με την Καλλονή και θα επιβλέψει τις αποφάσεις του επίσης Αθηναίου Τάσου Παπαπέτρου.

Από εκεί και πέρα, ο Σκοτσέζος είχε ήδη την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, και τα μέλη της ΚΕΔ, αλλά την πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση θα την έχει τη Δευτέρα.

Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και θα τους αναλύσει τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο, την πολιτική του σχετικά με τις τιμωρίες των διαιτητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x