Επικαιρότητα

Σε κανέναν τελικά δεν άρεσε το ντιμπέιτ: Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί φεύγοντας

«Κανείς δεν έγινε σοφότερος από το ντιμπέιτ αυτό». Η φράση του Σταύρου Θεοδωράκη, βγαίνοντας από το Ραδιομέγαρο, ήταν ενδεικτική των διαθέσεων των πολιτικών αρχηγών μετά την «τηλεμαχία».

«Συμπαρίσταμαι στους Ελληνες πολίτες, που παρακολούθησαν μία κουβέντα που δεν είχε πολύ ενδιαφέρον», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, όταν του ζήτησαν να σχολιάσει το ντιμπέιτ, ως παλιός δημοσιογράφος.

Σημειώνοντας ότι δεν κρατήθηκε το ενδιαφέρον, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι «δεν ήταν κακό που έγινε αυτό το ντιμπέιτ», αλλά πρόσθεσε «μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη και πιο αληθινή κουβέντα, με αληθινές συγκρούσεις, για να ξέρει ο κόσμος τι να ψηφίσει».

Κουτσούμπας: Μάλλον εγώ έπεισα τους περισσότερους

Την εξέλιξη που αναμενόταν, με βάση τις διαδικασίες που είχαν συμφωνηθεί, είχε το ντιμπέιτ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα. «Λείπει η ζωντανή αντιπαράθεση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο λαός δεν μπορεί να κρίνει μόνο από έναν ντιμπέιτ.

Οσο για το αν τον έπεισαν κάποιοι από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε χαμογελώντας: «Αν είναι δυνατόν τώρα! Μάλλον εγώ έπεισα τους περισσότερους».

Η Φώφη Γεννηματά από την πλευρά της σχολίασε: «Δυστυχώς, κανείς δεν δεσμεύθηκε ότι στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα θα έχει κυβέρνηση τετραετίας. Είμαι βέβαιη ότι ο λαός και κρίνει και μπορεί να συγκρίνει και θα το επιβάλει αυτό με την ψήφο του». Ακόμη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε «Θέλουν δεν θέλουν, θα καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και θα συνεννοηθούν γιατί το χρωστάμε στο λαό».

Τις ενστάσεις του για τους όρους με τους οποίους έγινε το ντιμπέιτ εξέφρασε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποχωρώντας, όπως είχε κάνει και προσερχόμενος στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας ότι έτσι δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση και αντιπαράθεση. «Κάποια στιγμή παίχτηκε και μία κοκορομαχία, άσχετη με τα πραγματικά προβλήματα του λαού», σημείωσε με νόημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποχώρησαν έπειτα από την ολοκλήρωση του ντιμπέιτ, δίχως να κάνουν δηλώσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x