Επικαιρότητα

Σε ρυθμούς συλλαλητηρίου το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Από νωρίς το πρωί, στήθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης πάγκοι με ελληνικές σημαίες, κασκόλ, μπλούζες και άλλα προϊόντα.

Σε ρυθμούς συλλαλητηρίου κινείται από το πρωί η Θεσσαλονίκη, καθώς στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η διαμαρτυρία για το όνομα της ΠΓΔΜ, για το οποίο οι διοργανωτές απορρίπτουν τον όρο "Μακεδονία".

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος κάλεσε τον λαό σε πανστρατιά προσευχής για τη Μακεδονία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. (Βουλευτές ΝΔ, ΑΝΕΛ, Ε.Κ. στην προσευχή του Άνθιμου)

Όπως κάθε φορά που διοργανώνεται ένα μεγάλο γεγονός, έτσι και σήμερα, ημέρα διοργάνωσης του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει γεμίσει μικροπωλητές οι οποίοι πωλούν προϊόντα σχετικά με τη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, από νωρίς το πρωί, στήθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης πάγκοι με ελληνικές σημαίες, κασκόλ, μπλούζες και άλλα προϊόντα που θα μπορούσαν να αγοράσουν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Επίσης, πολλές καντίνες έχουν πάρει τις θέσεις τους κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου για να βρίσκονται σε ετοιμότητα όταν ο κόσμος αρχίζει να φτάνει στο χώρο.

Δείτε live:
















Νεοφασιστικές χυδαιότητες κατά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη:





Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x