Επικαιρότητα

Σε ταβέρνα στα Κουφάλια ο Κώστας Καραμανλής - Πλούσιο το μενού

Σε γνωστή ταβέρνα στα Κουφάλια βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες

Σε γνωστή ταβέρνα στα Κουφάλια βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες.

Στην παρέα του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκαν όπως αναφέρει to e-koufalia.gr ο Περιφερειάρχης κ.Τζιτζικώστας, o δήμαρχος Κουφαλίων κ.Τσουκνιδάς, , οι βουλευτές κ.Καράογλου και κ.Αναστασιάδης, ο δήμαρχος Δέλτα κ.Φωτόπουλο, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Παιονίας κ.Γκουντενούδης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ.Γιαννάκης.

Οπως έγινε γνωστό μέσω του myportal.gr το μενού ήταν πλούσιο, καθώς προσφέρθηκε λαγός στιφάδο με θρακώτικη γέμιση, την οποία ετοίμασε η σύζυγος του δημάρχου Χαλκηδόνας, αλλά και αρνάκι γεμιστό, με κόκκινο κρασί και τσίπουρο παραγωγής «Γιάννης», δηλαδή του οικοδεσπότη.

Στο καλό κλίμα της βραδιάς βοήθησε και η παρουσία μιας αυτοσχέδιας μπάντας, που με ένα μπαγλαμαδάκι και δύο ακορντεόν έπαιξε παλιά ελληνικά τραγούδια. Οσο για τη συζήτηση όπως ήταν λογικό ακούστηκαν πολλά. Από αθλητικά σχόλια μέχρι διηγήσεις από τις περιηγήσεις του Καραμανλή ανά την Ελλάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες του e-koufalia.gr:




Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x